Wednesday, December 21, 2011

Jon Bon Jovi Meninggal Dunia

Kecoh benor di Twitter tentang kematian bintang lagenda Jon Von Jovi.. Bukan hanya di twitter malah juga telah berjangkit di facebook juga... Terkejut jugak mak membaca cerita ni.. Jon Bon Jovi ni antara penyanyi peberet mak jugak... Dengar khabar dia ditemui koma di sebuah hotel dan kemudiannya telah meninggal dunia..

Biar betul nih.. Maka dengan rasa tak puas hati mak pun google untuk mendapatkan kepastian.. Search punya search punya search.. Ternyata khabar angin tentang kematian Jon Bon Jovi itu hanyalah satu berita yang tak benar.. Kawan tu dok elok lagi bernafas di New Jersey tu.. Tak baik le kome mengata dia dah takde.. Beliau sendiri siap menjelaskannya di laman Twitter nya


He's alive! The 49-year-old singer announced he was still rocking via his Twitter page

Heaven looks a lot like New Jersey: Jon Bon Jovi tweets that he's alive and well after death rumours cropped up today

Ishhhh tak baik le diorang ni menyampaikan khabar angin pelesu ni.. Kan lebih baik pegi buat cekodok ke.. pengat pisang ke dari memalsukan kematian orang.. Kesian kawan tu nak sambut raya pun tak senang hati dibuatnya... Apa apapun Merry Christmas Jon Bon Jovi hehehe




13 comments:

  1. saya pun terkejut benar ni..ni antara favourite singer saya ni...:)

    ReplyDelete
  2. Kus smangat...CM pun terkejut gak, sebab minat juga BJ ni...

    ReplyDelete
  3. semalam satu family kecoh masa abang kata beliau meninggal dunia. cepat2 buka google.. rupa2nya cuma false claim, legaaaaa rasanyaaa.

    ReplyDelete
  4. Ish² .. suke betul main² dengan kematian ye, ape daaa

    ReplyDelete
  5. kes kematian pun nak buat main kan? teruk betul..

    ReplyDelete
  6. "In still alive" hihi.....topek pado maso nyo....

    ReplyDelete
  7. e'eh sekali tgk hensem pulak die ni...hehe

    ReplyDelete
  8. Babe, I minat dia ni.. lagu-lagu best.. rock forever bebeh..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mak dara....sape la punyer keje ni org tu hidup lg dikatakan dah meninggal plak...:)

    ReplyDelete
  10. sapelaa yg sebar khabar angin tuu..ish ish.. :)

    ReplyDelete
  11. bende2 serius mcm nie pun nak bwk bergurau.....

    ReplyDelete