Sunday, December 18, 2011

Lelaki Berdarah Di Pantai Irama Kelantan

Oh Mak Gayahhhh... Gamat jugak di Pantai Irama Kelantan dengan terdamparnya seorang lelaki yang berdarah...


Ohhh jangan telefon 999 dulu ya.. Ini adalah salah satu babak dalam drama terbaru Mak Dara iaitu Drama bersiri 13 episod bertajuk MAK YONG.. Skrip drama ni Mak Dara tulis bersama adik Mak Adza Emie.. Drama ini merupakan skrip drama ke 61 Mak hehehe..



Yang baju putih ni tuan directornya Hazreen Hakim

Penggambaran drama Mak Yong masih lagi berlangsung di sekitar Kelantan.. Orang orang kelantan yang ternampak shooting shooting di kawasan anda tu drama Mak Yong le tu ye hehehe.. Semoga perjalanan drama ini berjalan dengan lancar hingga ke akhir mudah mudahan.. Kalau tak silap Mak drama ni akan disiarkan di RTM awal tahun depan.. tungguuuuu ye..



13 comments:

  1. mesti best drama ni .. nak tengok nanti la =)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  2. wah2.. kak.. bestnye.. hehehe. suatu ari nnti nak cube la pegi kat set tengok cemane orang mengarah. mesti best. tibe2 dapat jadi pelakon tambahan. hahaha. perasan.

    ReplyDelete
  3. mak dara, cik lynn slalu gk lepak kt pnatai ni...=p xjauh sgt dr kmpus....hehe

    ReplyDelete
  4. mak yong.. cerita pasal apa eh mak dara? mesti tgk ni :)

    ReplyDelete
  5. Awesome :) Mak Dara still kat kelantan ke ? Jom jenjalan.hehehee

    ReplyDelete
  6. Saya ada ke pantai Irama petang semalam....tak nampak pulak lelaki berdarah tu dan sebarang shooting....
    Agaknya beberapa hari yang lalu ye...
    Tak sabar nak tengok drama tu...

    ReplyDelete
  7. wah.... mcm best je cerita ni...

    kena tgk huhuuh

    ReplyDelete
  8. ingat real2 la orang berdarah..dah seram dah nak scroll bawak..haha..

    ReplyDelete
  9. mesti best drama akak ni... nanti dah tayang kat TV bolehlah tengok!

    ReplyDelete
  10. fuiyoo... nampak real berdarah tu. ok, lepas ni DN akan alert cerita2 akak tu... mesti best. can't wait! :)

    ReplyDelete
  11. lama tak pergi pantai irama ni..

    ReplyDelete
  12. Shooting lg ke? Nk jenguk kat pantai iramalah

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK