Friday, December 9, 2011

MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY (TOP 25)

Alhamdullilah MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY telah tamat malam semalam dengan penyertaan diterima sebanyak 126 penyertaan. Terus terang Mak Dara nyatakan bahawa angka itu benar benar tidak pernah terlintas difikiran Mak Dara. Pada mula membuat GA ini Mak Dara harap agar ada lah 10 bloggers yang sudi join GA Mak Dara ni. Almaklumlah blog ni pun baru je bernafas sepuluh bulan setengah. Tapi tidak sekali kali menyangka bahawa angka itu melonjak ke angka 127.

Mak Dara ingin mengucapkan setiap seorang dari anda yang sudi menyertai GA Mak Dara ini. Uols memang terbaekkkk.. Sekarang Mak Dara berada dalam dilema sikit sebab kesemua 127 penyertaan memberikan tajuk tajuk filem yang best best..

Akhirnya Mak Dara meminta pertolongan beberapa teman penulis skrip drama dan filem termasuk somi Mak Dara Martias Ali untuk menjadi juri jemputan dalam GA Mak Dara ni. Ciri ciri yang dititik beratkan dalam pemilihan pemenang adalah keunikan Tajuk Filem yang diberi, Mesej yang ada dalam tajuk itu, Komersial value tajuk itu sendiri. Dan kesesuaian tajuk itu untuk dijadkan sebuah Filem. Dan suami Mak Dara juga mencadangkan supaya mencari pemenang secara berperingkat. Begitu juga yang disarankan oleh teman FB Mak Dara semalam. Jadi peringkat macam mana? Peringkatnya macam ni.. Mak Dara akan adakan 3 peringkat. peringkat pertama FINALIST TOP 25, peringkat kedua FINALIST TOP 10. dan diakhiri dengan peringkat terakhir iaitu mengumumkan PEMENANG. Harap anda dapat bersabar dengan cara Mak Dara ni yer hehe.. Ok Bagi peringkat pertama Mak Dara nak umumkan FINALIST TOP 25!!!
FINALIST TOP 25!!!
25. http://haisayaarol.blogspot.com/- ADA AKU KISAH

Terima kasih Mak Dara ucapkan kepada semua yang sudi menyertai GA Mak Dara ini dan kepada yang berjaya menjadi finalist TOP 20 tahiah.. Kepada yang tidak tersenarai.. Harap dapat bertemu lagi di GA Mak Dara yang akan datang ya.. Anda memang sporting habessssss.. Ok Sekarang Mak Dara sedang membuat saringan kedua untuk mendapatkan finalist top 10.. tunggu ya

Mak Dara juga ingin berterima kasih kepada pihak penaja AMEE PHILIP JEWELERY , GENTING RESORT dan Blogger Hazman Fadzil kerana sudi menaja hadiah bagi GA Mak Dara ini.. terima kasih daun keladi kalau boleh sponsor lah lagi ye hehe



26 comments:

  1. Alhamdulillah..saya termasuk dalam senarai top 25..yg ke-19 itu saya...terima kasih Mak Dara...^__^

    ReplyDelete
  2. waaa..tahniah pada top 25 nih..:)

    ReplyDelete
  3. sedih sbb takde lm top 25 (sambil mengesat air mata)

    ReplyDelete
  4. heheh mia saje join.... geng rapat la katakan... heheh.. tak sangka pula dapat top 25... kat no 12 tu.. sukanya....

    terima kasih... rindu ni, entah bila kan bersua lagi...

    ReplyDelete
  5. ala.. sedih tak listed..huhuhu
    tahniah pd semua shortlisted!

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah dapat gak top25..
    no.1..
    tapi no.1 tak semestinya terpilih kan mak dara..
    hope cangat menang :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah trsenarai.. trima kasih mak dara & suami :)

    ReplyDelete
  8. yahu ada juga tersenarai di situ..ehem2..ada peluang ke ni nak masuk top 10 lak?kikiki

    ReplyDelete
  9. Tahniah!! kepada yang bertuah hehehe....

    ReplyDelete
  10. Terima kasih Mak Dara..
    Tajuk cadangan Mak Usu dalam Top 25..
    Gud Luck.. :)

    ReplyDelete
  11. alala...(T____T) hikhik....cong8 top 25 ;)....insyaAllah sopis cuba lagi...hoyeh!!;)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah oshin tersenarai...tak sangka hihi tq mak dara :)

    ReplyDelete
  13. even cik lieya tgh sdey coz tak tersenarai dlm top 25 tapi cik lieya nak ucap tahniah kat semua top 25..
    mungkin ada rezeki di lain GA Mak Dara kan?hee~

    ReplyDelete
  14. macam mana Teksi Drift terpilih ni.

    ReplyDelete
  15. Alhamdulilah..terpilih dalam top 25...nih pun kire syukur sgt.. ^_^ ...hrp2 bjaye la hendaknye

    ReplyDelete
  16. tQ so much Mak Dara. tak sangak terpilih.. :)

    ReplyDelete
  17. salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah!!! tq mak dara.. pilih lah saya as a winner..hehehe..

    ReplyDelete
  19. Wah! Terselit jugak tajuk filem Arol dalam Top 25. Harap ada rezeki dalam Top 10! Hehe. :D

    ReplyDelete
  20. haha.. terselit gak nama blog saya dalam top 25... tidak kusangka, jadi begini :)

    "IMPIANKU DALAM MIMPIKU"

    ReplyDelete
  21. jemput tengok entri mia ni ya...

    http://www.mialiana.com/2011/12/mak-dara-fabulous-giveaway-top-25.html

    ReplyDelete
  22. haha!! baru perasan mine no. 24...xpe2, congrats to the winner...
    MY LAKI IS MY HERO...hehe

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK