Tuesday, December 27, 2011

Mak Dara Mengganas Di Ipoh


JANGAN BERGERAK!!!! Mak Dara dah hijack sebuah asrama di Ipoh.. U dont play play ek.. Siapa yang selalu kata mak ni gemuk sila beratur di depan dulu meh!!! 

Haaaahaaahaaa jangan gabra jangan terkojut ye Kak Pah.. Mak Peah .. Pak Sood dan Wak Leman.. Mak idok le nak jadi pengganas nak hijack hijack ni.. Ini adalah gambar Mak Dara di set lokasi penggambaran drama bersiri 26 episod bertajuk TITISAN DARAH PAHLAWAN yang diarahkan oleh pengarah Abang Yusof Kelana..

Masa gambar ni diambil Mak berada dalam set asrama askar lelaki.. Haaa nampak tak semua askar askar kat belakang mak tu.. semua tu pelakon tu hehehe.. Ok kejap lagi Mak Dara kasi sambung full entry mengenai drama ni ye.. Sekarang misi nak cari card reader dulu untuk keluarkan gambor gambor dari kamera.. Tungguuuuuu


8 comments:

  1. Wah mak bestnya. Js teringin nk tengok camne mrk2 ni berlakon.hehe

    ReplyDelete
  2. Asrama apa eh? sekolah punya ke? STAR?

    ReplyDelete
  3. Kt kem askar ye... Ini mesti kt kem pusat latihan TUDM. kt Ipoh mana lg kem askar yg ada !!!

    ReplyDelete
  4. kusss semangat takutnya tengok senapang tu...

    ReplyDelete