Wednesday, December 14, 2011

Mak Dara mencari Geng Untuk ke NAPBAS


As Salam kepada semua teman blogger yang di kasihi.. Mak kini dalam misi mencari geng.. ohh bukan geng bas sekolah.. ataupun geng gengster.. bukan bukan.. Mak Dara sekarang sedang dalam misi mencari teman untuk ke Majlis Nuffnang Asia Pacific Blog Awards 2011 yang akan berlangsung pada 16hb iaitu hari Jumaat ini..

Yelah selalunya bila dapat jemputan pastinya dapat dua tiket.. Tapi kali ni satu jemputan hanya khas untuk seorang aje.. Habesss mati kutulah mak dara dibuatnya.. Mula mula dah plan tak nak pergi tapi bila difikir fikirkan balik rugi pulak rasanya kan.. Bukan senang nak bertemu dengan 500 blogger hebat dari seluruh Asia kan.. 

Untuk menambah kepeningan mak ni ialah transportation.. Somi mak kan otstesen maka takde yang nak hantor mak ke nunnn di putrajaya tu.. Tapi tadi Mak terima email dr Nuffnang katakan yang ada shuttle bus dari Kl ke event tu.. Mak dah balas email tu tapi tak tahulah mak dapat ke tak sbb tempat duduk terhad hanya utk 40 orang je huhu

Soooo jadinya mak nak tanya.. Ada sesiapa di sini atau blogger blogger yang anda kenali yang mendapat jemputan ke acara ni? Kalau ada boleh le kita jumpa di sana.. Baru ada geng.. Takde lah mak dara ke sana sorang sorang tanpa berteman..

Sekarang Mak Dara baru temui seorang teman blogger iaitu Zoe.. Harap harap dapat lah bertemu kami disana .. mudah mudahan.. amin...


p/s: siapa2 yg pegi tu emailkan le nombor telefon anda pada mak dara .. boleh le kita roger2 di majlis tu nanti nak.. email mak dara ... mrs_martias@yahoo.com


20 comments:

  1. ermmm tak tahu la pulak mak dara...blogger mia smile3 xpg ke?

    ReplyDelete
  2. Tak pegi rasanya sbb dia sedang exam time tu..

    ReplyDelete
  3. tahniah mad dara kerana mendapat jemputan

    ReplyDelete
  4. teringin nak pergi tapi x dapat jemputan

    ReplyDelete
  5. Rosniena: terima kasih dear..

    Daddy Cool: tks Daddy Cool

    inilah aku : ye ke.. takpe harap2 dpt berjumpa di next event ye =)

    hazanis : hehehe

    ReplyDelete
  6. CikLilyPutih : pegi ke?? waaaaa bestttt ada ganggggg... CikLilyPutih pergi dengan siapa lagi.. boleh tak kita jumpa di sana.?? Mak betul2 tgh cari geng ni hehe..

    bolh emailkan nombor telefon CikLilyPutih ke email mak tak @ mrs_martias@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Shahrul Hairy Shaharuddin pegi ke?? waaaaa bestttt ada ganggggg

    ReplyDelete
  8. mak dara sponsor tiket dri sarawak pergi sana, saya jadi geng mak dara. hehehe :b bestnyer dpt jumpa blogger2 :)

    ReplyDelete
  9. tak dapat jemputanlah kak, kalau tak saya memang nak pergi...huhuhuuu

    ReplyDelete
  10. salam ida,

    selamat ke majlis tu , terus kan menulis ...

    ReplyDelete
  11. wahhhh... bestnya. mia ada final exam,paper e-commerce hari tu. memang tak dapat sangat nak join event ni.

    all the best! dan semoga mak dara dapat ramai lagi kenalan blogger2 lain kat sana.....

    p/s: tengah study ni, boleh curi masa kejap nak komen sini....

    ReplyDelete
  12. Tak ada can nak jumpa mak dara...
    tak dpt jemputan.. he he..

    ReplyDelete
  13. teringin nk jumpa mak..tp takde plak jemputan ke sana...hehe

    ReplyDelete
  14. hi mak dara... DN pergi! Nanti kita jumpa d sana ye... Japgi DN email mak dara. Pakai baju cantik2 tau. Hee... ^_^

    ReplyDelete