Monday, December 19, 2011

Mak Dara @ Nuffnang Asia Pacific Blog Awards 2011 (NAPBAS)


As Salam wahai teman.. Hari ni Mak Dara nak habaq mai cerita ceritu mengenai acara Nuffnang Asia Pacific Blog Awards 2011 (NAPBAS) yang Mak hadiri pada 16hb Disember yang lepas.. Syukur alhamdullilah walaupun mendapat satu jemputan dan tak berteman namun mak gagahi juga kesana seorang diri.. Siap naik shuttle bas yang  Nuffnang  sediakan lagi dari zouk ke Hotel Marriot Putrajaya. Dalam satu bas yang besar tu cuma 4 orang blogger aje termasuk mak yang naik.. Perghh terasa sungguh VVIP hehe.. Bertolak dari sana dan tiba ke hotel dalam pukul 4 petang lebih.. Memang agak azab menunggu acara yang bakal bermula pukul 8 malam tu.. Nasib baik lah makin lama makin ramai blogger yang datang dan bertegur sapa.. Ok lah dah jadi karangan bahasa malaysia untuk final exam le pulak panjangnye kan.. Ok lets the gambor tell all the story mory k... Layanzzzzzzz

4 dara pingitan.. Errr minus 1 mak dara ye hehe (blogger yg menaiki shuttle bus nuffnang)

sesi pendaftaran

Mak Dara dan Zoe




Cik Epal



Ibu Nanirostam (Ibu Hanis Zulaikha)




XiaXue



Acara bermula


Acara berakhir

time bayar parking sempat bertemu dgn blogger reeneeraaid

Pendek cerita.. Mak Dara dapat bertemu dengan ramai kenalan blogger yang hebak hebak.. Dan malam tu memang AWESOME!!!! Nasib baiklah mak pergi juga ke sana walaupun dalam hati 70% dok memujuk suruh batalkan niat tu hehe.. Kepada semua teman teman blogger yang hadir dan bertemu pada malam tu nice meeting u guys!!! Tinggalkanlah link anda di sini ye supaya Mak boleh menjejak kasih hehe..

To Nuffnang tks for the invitation.. Can't wait to attent your next event!! sekian...


15 comments:

  1. Mak Dara, nanti bile2 kita jumpa lagi!!

    ReplyDelete
  2. seronoknya....MD pun dangat cantik

    ReplyDelete
  3. best tak event tu? So, sapa pemenangnya?

    ReplyDelete
  4. jom2... kita gather2 lg... seronok kan... hee...

    ReplyDelete
  5. YA ALLAH!
    Awat muka saya lagu tu... ceqq maluuuuuu!!! =p

    Ok, stop propa! hehe~
    Nice meet u ahkak Adza! memang malam tu malam penuh ngan gojes2 blogger, hengsom2 blogger.. *pengsan*

    Jumpa akak di lain event ya! =D

    ReplyDelete
  6. Yeaaah, best lah akk dapat jemputan. :))

    ReplyDelete
  7. hehehe.. okay nnti ade event lain kite leh jumpe lagi kak :)

    ReplyDelete
  8. yuhuuuu....what an event kan malam tu!!!hope to see u again next time!! :)

    ReplyDelete
  9. Nice meeting u makdara..wah, tak sangka pula makdara seorang penulis skrip yang berjaya..kalau camni,blela rekomenkan saya berlakon jadi pak guard..hik3..

    ReplyDelete
  10. jom kite jumpe next nuffnang event :)

    ReplyDelete
  11. eh, ada pulak sesat gambar kita kat situ :p nice to meet you, mak dara ! harap dpt jumpa lagi :)

    ReplyDelete