Friday, December 2, 2011

Mak Dara Terima Jemputan Ke NUFFNANG ASIA PACIFIC BLOG AWARD 2011

OH MAK GAYAH.. Macam nak terbuntal keluar bijik mata mak bila dapat email dari Nuffnang.. Buatkan lagi Mak nyaris nyaris kena heart attact bila mak baca isi kandungan email itu.. Syukur alhamdullilah Mak Dara mendapat jemputan ke NUFFNANG ASIA PACIFIC BLOG AWARD 2011..

jemputan dari Nuffnang

Borang RSVP

RSVP Mak Dara telah pun selamat dihantar =)

Syukur alhamdullilah... Mak tak sangka dengan mempertaruhkan video yang mak bikin membolehkan Mak mendapat jemputan ini.. Tak sia sia bersengkang mata membuatnya hehe..

"Nuffnang Blog Awards, Here I Come" VIDEO !!!!

Ohhh sungguh terujaaaa... Cuma satu aje masalahnya.. Undangan ini terhad untuk seorang aje.. Maknanya Mak Dara kena pergi sendiri sendiri tanpa berteman.. Aiseymen itu yang membuatkan Mak Dara ada sedikit was was untuk menghadiri majlis ini atau tak.. Ada sesiapa yang dapat undangan untuk ke majlis ni tak? Moh pegi sama sama nak huhuhu

14 comments:

  1. mak dara, sy dapat jugak, tapi xde kawan nak pegi.. boleh pegi skali.. :)

    ReplyDelete
  2. wahhh ye ke.. Zoe duduk kat mana? Or kita jumpa di sana nanti.. amacam.. mmg tgh cari geng utk ke sana ni =)

    ReplyDelete
  3. im not from KL but i will be in KL earlier, so boleh jumpe mak dara dekat sane nnti.. hehehe. kite exchange contact ye.. takut xde kawan bile kat sane.. luckily ade mak dara.. :)

    ReplyDelete
  4. ok sure.. wahhhh legaaa jugak hati akak bila ada geng.. mula2 tu dah ingat tak nak pegi dah.. ye lah kalau sorang2 maluu heheh..

    ok boleh tak zoe emailkan ur contact number at my email @ mrs_martias@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. tahniah ya mak dara.. entri mak dara tempohari telah terpilih.

    16 disember tu, mia final exam. tu hanya buat entri tapi tak masuk untuk jemputan.

    all the best!

    ReplyDelete
  6. Tks Mia.. ye ke.. kalau tak kita boleh kesana sama sama.. hehe all the best for ur exam ye sis...

    ReplyDelete
  7. Tahniah Mak Dara..
    Citra x ikut buat entry tu sebab de baby ni payah nak tinggal.. cuma vote for blog jer..

    jemput komen kt entry citra ni mudahan like dari Mak Dara bole tambah rezki citra

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/11/gadget-impianku-adalah-samsung-galaxy.html

    ReplyDelete
  8. syoknya! saya tak join pun buat entry tu, kalau tak mesti dapat pergi jugak! huhuhuuu

    ReplyDelete
  9. Hai! mak dara...rasanya ramai jugak blogger yg dapat pegi tau...hihihi...apa-apa pun tahniah okey...Mesti seronok...

    ReplyDelete
  10. tahniah ye.. mama tak pernah join mana2 Nuffnang punya aktiviti ke contest ke p masuk website nak tengok earning blog je... isshhh

    ReplyDelete
  11. Citra NaniZam : Ya fahammm sangat sangat memang kalau ada baby tambahan yang kecil mmg susah untuk kita tinggalkan kat rumah kan.. kalau ada luar hati kat rumah aje nanti hehe.. ok Mak akan terjah blog you jap lagi..

    mas saari : ye ke.. kalau tak boleh kita pegi sama sama hehe

    Alin Marlini: Syukur alhamdullilah

    Cik Rose : Terima kasih Cik Rose

    aimaniman: saya dulu pun mcm tu jugak mama.. tp bila dah mula join contest ni tak boleh nak stop plk hehehe

    ReplyDelete
  12. tahniah mak..patut mak mnang tiket..eka x masuk pun haritu mak... huhuhu

    ReplyDelete