Friday, December 23, 2011

Nasib Baik Tiada Servis Penghantaran Sebegini Di Malaysia

Waduhhh terkejut Mak Dara tatkala melihat video youtube yang tengah hangat di sharekan di facebook oleh teman teman Mak sejak petang tadi.. Sebuah video yang diambil dari CCTV sebuah rumah kediaman di UK kalau tak salah mak..



Waduhhhh pekerja FedEx tu main campak campak aje kotak yang berisi monitor komputer tu.. Kesian lah pada pemilik barangan tu mendapat barangan yang dah rosak.. Nasib baik pemilik tu ada pasang CCTV kalau tak pastilah ramai lagi mangsa pekerja fedEx yang tak bertanggungjawab tu.. 

Nasib baiklah tiada penghantaran seburuk ini di negara kita ni kan..


7 comments:

  1. huhu...gila-gila...tak bertanggungjawab betul.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mak dara...habis buruk nama syarikatkn...:)

    ReplyDelete
  3. Perrrggggg melampau gile! Dapat itu orang dush³ kan je pale die 80 ribu kali, bengong!

    ReplyDelete
  4. huishhhh...terok betul staff tu kan...mesti kena pecat terussss

    ReplyDelete
  5. gila.mmg tak bertanggungjawab betul!

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK