Wednesday, December 7, 2011

Penyertaan MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY Kini Ditutup


Syukur alhamdullilah setelah hampir seminggu berlangsungnya MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY kini tibalah ke tarikh tamat penyertaannya tepat tepat pada pukul 12 tengah malam tadi 7hb Dis. 2011. Mak Dara telah menerima sejumlah 127 penyertaan dari rakan rakan bloggers. Dan mereka adalah seperti senarai di bawah.

Senarai Para Peserta


Memang bagus bagus semua tajuk tajuk Filem yang telah diberikan oleh kesemua 127 blogger ini.. Kalau nak tahu apakah tajuk tajuk yang telah mereka berikan kena lah anda terjah ke blog2 mereka di atas ya.. cuma klik di link senarai peserta di atas ya..

Dengan ini Mak Dara nak umumkan yang penyertaan kini telah ditutup.. Terima kasih atas kesudian semua 127 rakan rakan yang sudi join lucky Draw Mak Dara ni.. Nantikan keputusannya esok ya (8 Dis 2011).. Good luck!!


14 comments:

  1. semoga rezeki reen disini.. amin ya rabbal alamin..

    ReplyDelete
  2. 61 rakan ke mak dara ?

    harap2 bee bertuah hihi , esok nak ke hospital abang ipar sakit

    ReplyDelete
  3. wahhh...besnye..hehe..
    esok pukul brape ye mak dara??..
    xsbr nk tau sape menang...:)

    ReplyDelete
  4. 51..insyallah bleh mnamh!!
    ;)
    kul brpe diumumkn 2...

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan segala urusan....

    ReplyDelete
  6. kak..link saya salah tu..bkn
    102) www.ed-zwa.blogspot.com

    tapi

    http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/12/mak-dara-fabulous-giveaway.html

    la kak.... :(

    ReplyDelete
  7. its ok..take ur time mak dara...pilih bebaik naa =)

    ReplyDelete
  8. :: Mrs.Eady :: sorry2 MD dah betulkan tadi..

    ReplyDelete
  9. mas last sekali.. hehe, menang kalah adat prtandingan :)

    ReplyDelete
  10. wau yien yang ke-90
    semoga no tersebut bertuah kerana
    90 adalah tahun kelahiran saya :)

    ReplyDelete
  11. Cari idea smpai tak sempat nak masuk..
    Kepada semua peserta... Good luck....

    ReplyDelete
  12. tak sabar nak tau nih hihi hope ada rezeki la :)

    ReplyDelete
  13. hihihi...all the best utk semua k....;)
    MD dear, lepas ni..harap² makin banyak..ada kan MD GA ..ek...hikhik...:D

    ReplyDelete