Saturday, December 17, 2011

Pertemuan Mak Dara dan Hanis Zalikha

As Salam... Waduhhhhhh semalam Mak Dara telah ke event Nuffnang Asia Pacific Blog Awards 2011 (NAPBAS) di Hotel Marriot Putrajaya... Pada mulanya Mak Dara nak batalkan niat untuk ke sana dek kerana takut akan keseorangan bila ke sana.. Namun tanggapan Mak Dara salah belaka bila Mak bertemu dengan ramaiiiiiiiii bloger bloger.. Namun mak amat teruja bila bertemu dengan Blogger Hebakkk iaitu Hanis Zalikha... 

Mak Dara dan Hanis Zalikha... wohoooo super exited

Oh akhirnya dapatttt jugak mak jumpa dengan si gadis ayu ni.. Selalu baca aje blognya yang mempunyai beribu ribu lemon follower tu(salah sorang tu mak le hehe).. Terpegun dan kagum mak melihat Hanis yang sungguh cantik , ayu dan sungguh tinggi itu.. Nak tahu dari mana Hanis mewarisi kecantikannya......?

Mak Dara bersama ibu Hanis Zalika yg sungguh ayu dan menawan

Sudah pastinyalah dari ibunya.. Fuhhhhh melihat Hanis dan ibunya tak nampak seprti pasangan ibu dan anak tapi macam akak dan adik aje.. Fuhhhh jamu apa ye yang Ibu Hanis ni pakai.. Begitu awet muda... 

Hanis Zalikha tengah diinterview


Yang bestnya Hanis dan ibunya langsung tak sombonggg.. Very the humble.. very the sweet you know hehe.. Hope to meet you again Hanis Zalikhaaaaa =)


13 comments:

  1. Oh! Akhirnye dapat jugak berkenalan dengan MakDara, sungguh I teruja ;-D

    Sebenarnye selalu jumpe dengan MakDara tapi I malu nak tegur, maklum la I ni blogger suam² kuku, haha

    Tapi lepas jumpe personally dengan MakDara, perasaan nak update blog memang semakin membara..thanks ye Makdara, sungguh I x kekok jumpe u.

    Hope to see u lagi ;)

    ReplyDelete
  2. yer.. buat apa kita nak sombong2 dgn org kan?
    saya pun pernah terjumpa dgn Hanis Zalikha kat Ikea.. tapi segan nak tegur dia. lps tu, dlm kereta, mula lah rasa nyesal dan rugi x bergambar dgn dia..

    ReplyDelete
  3. huhu..bestnya mak dpt jumpa bloggers glam gitu..pastu tak sombong plak..hehe

    JS tah bila la dpt jumpa dgn bloggers glam smua ni..hihi

    cuma suka singgah dan baca blog aje..hihi

    ReplyDelete
  4. Seronok nyer kan dapat jumpe yang famous2 kat sana ..
    Ala MAK DARA pon ape kurangnyer..
    Macam anak dara gak.
    Still cun!

    ReplyDelete
  5. mak pun kelasss....
    jeles tengok boleh jumpa blogger2 lain...:)

    ReplyDelete
  6. Wahh..mmg cantik..Mak Dara pon malatop gak eh!
    kemainn..heheheh! =P

    ReplyDelete
  7. huwaaaaaa....jelesnyaaaaa.....tapi yg sebelah hanis zalikha tu pun....ape kurangnyaaaa.....

    kalo x, xkn en.martias suke kann....

    hehehee

    ReplyDelete
  8. huiyoo, bestnya mak dara dapat jumpa mereka berdua,. puji2 orang, mak dara pun apa kurangnya;)

    ReplyDelete
  9. hehe. envy of you meeting a gorgeous and glamorous blogger like sis hanis! and you're just so pretty on that night, mak dara! :)

    ReplyDelete
  10. betul3! mereka sgt gorgeous... mcm adik & kakak..

    ReplyDelete
  11. untungnya mak dara..tak rugi datang..

    ReplyDelete
  12. betsnye kan kak jmpe orang femes2 dan hebat cam dieorang ni..

    ReplyDelete