Saturday, December 17, 2011

Pertemuan Mak Dara dan Red Mummy

Oh Mak Gayah.. Teruja Mak Dara bila dapat bertemu sekali lagi dengan blogger hebakkk RED MUMMY di acara NAPBAS semalam... 

Mak Dara dan Red Mummy

Rata rata ramai blogger yang hadir ke acara ni tertanya tanya tentang Red Mummy semalam.. Ramai yang tertanya tanya sama ada Red Mummy akan hadir atau tidak ke acara ni dan mak dara pun salah seorang dari mereka.. ye lah di pertemuan mak dan red mummy dalam event Nuffnang yang lepas Red Mummy kelihatan dan sarat (mengandung).. Namun kami semua terkejut apabila melihat Red Mummy tiba bersama husbandnya di acar tu semalam..

Red Mummy memang blogger yang amat Mak hormati dan respect.. Walaupun dalam keadaan sarat begini beliau masih meluangkan waktu untuk memenuhi jemputan ke acara blogger ini.. Memang seorang blogger yang sejati.. Cayalah Red Mummy.. You are my idol!! =)


10 comments:

  1. cntik kan kak baju RedMummy? hehehehe..

    ReplyDelete
  2. betul tu... nampak dh susah nk jalan2 tp tetap memenuhi jemputan. mmg blogger sejati..

    ReplyDelete
  3. she's my idol too...

    nice to meet u mak dara... :D

    ReplyDelete
  4. cntiknye red mummy..mak dara pown cntik..syg nad xpergi..urgm..

    ReplyDelete
  5. http://miss-nadya.blogspot.com

    Jemput tengok sugar glider miss nad..

    ReplyDelete
  6. redmummy.. terbaik la.. bertuah dapat jumpa dia

    ReplyDelete
  7. hi akak! blog akak sgt menarik!
    nice to meet u. keep in touch :)

    ReplyDelete
  8. nad seronok dapat jumpa mak dara :D mmg tabik lah sama redmummy :)

    ReplyDelete
  9. huihhhh..sarat benor dah RM nampaknya kan huhu

    ReplyDelete