Wednesday, December 7, 2011

ROMEO DAN MAKCIK JULIET

Tika dan saat ini Mak Dara tengah layan tonton drama ROMEO DAN MAKCIK JULIET yang sedang keudara di TV9 sekarang.. Perghhhhhh menengok ke tajuk drama aje telah membuahkan minat kepada Mak Dara untuk menontonnya. Memang catchy dan amat menarik minat untuk mengetahui apakah kisah di sebalik tajuk itu..

Ku Fridah dan Kak Cik dalam drama ROMEO DAN MAKCIK JULIET

Itulah yang selalu berlaku pada Mak Dara setiap kali mahu menulis skrip drama.. Untuk memberikan judul untuk sesebuah drama bukan lah mudah.. Kalau jalan cerita hebat namun tajuk kurang menarik juga akan memberi impak untuk menarik penonton untuk menonton sesuatu drama itu. Tapi kalau tajuk gahh tapi jalan cerita kureng juga tak best jugak kan hehe..

Namun setakat setengah drama ni berlangsung ia amat menarik.. Pada yang free free tu moh le tengok ramai ramai . P/S: alang alang dah ada di blog Mak Dara ni, apa kata join le GA "MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY" ye.. Ia juga ada kena mengana dengan tajuk tajuk juga.. Cuma perlu berikan sebuah tajuk Filem.. tarikh tutupnya adalah pada pukul 12 tengah malam ini.. Hadiah2 menarik menanti anda..



7 comments:

  1. baru layan cite ni tadi mmg gelak giler2.. thumbsup!

    ReplyDelete
  2. ayu tak dapat layan, tadi buzy dikedai

    ada GA?
    wahhhhhhhhhhhhhhhh.. sempat ke ayu dapat join?

    ReplyDelete
  3. walau dapat layan cerita nie separuh jalan tapi not bad lah... best!

    ReplyDelete
  4. azfa pun tengok cite tu tadi..gelak2 sampai sakit perut sebab kelakar sangat!

    ReplyDelete
  5. reen pon tengok sebab ada johan asari.. hehe.. minat gila kat dia.. kelakar citer tu.. :)

    ReplyDelete
  6. reen pon tengok sebab ada johan asari.. hehe.. minat gila kat dia.. kelakar citer tu.. :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mak dara...dah join GA mak dara tu ...:)

    ReplyDelete