Wednesday, December 7, 2011

Skrip Drama Terbaru Mak Dara - MAN POS MASUK KAMPUNG (musim ke2)




As Salam kepada semua teman.. Waduhhhh syukur alhamdullilah Mak Dara terima satu lagi job untuk menulis skrip drama.. Kali ini Mak Dara dan team penulis yang terdiri dari somi mak dan adik mak diminta untuk membuat sambungan kepada Drama MAN POS MASUK KAMUNG lakonan Man Maharajalawak dan Yatt.. Haaa ada yang dah menonton drama ni? Drama ini ditulis skripnya oleh somi Mak dara dan syukur alhamdullilah drama ini menerima rating yang sangat tinggi di Astro Warna maka pihak Astro mahukan drama ini disambung dan dijadikan drama bersiri 13 episod!! Syukur alhamdullilah rezeki.. amin..

Mak Dara bakal memasukkan nama pemenang GA Mak Dara  yang sedang berlangsung sekarang di dalam drama ni .. Fuhhh siapalah yang bertuah itu kan hehehe... Pada yang ingin menyertai MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY jangan lepaskan peluang k.. Tarikh tutupnya pukul 12 malam ni.. Hehehe siap promote lagi kan hahaha..

Ok berbalik kepada drama MAN POS MASUK KAMPUNG.. Mak Dara akan mula menulis sinopsis drama dulu dan setelah sinopsisnya diluluskan oleh penerbit En Jurey Rosli dan pengarahnya En Yusoff Kelana barulah Mak Dara akan proceed bikin skripnya.. Doa doakan semoga semuanya berjalan lancar ye...

Pada yang belum menonton drama ni.. Moh Mak dara sharekan video ni ya... 





kenangan D'ADZA bersama Man Maharajalawak di set penggambaran
Man Pos Masuk Kampung


dari kiri Adza Yanie, Man, Adza Rina, Adza Irda(Mak Dara)


Mak Dara dan Man hehehe


10 comments:

  1. congrats!! rezeki murah mak dara =)

    ReplyDelete
  2. dah tengok dah MAN Pos ni..hehe...

    ReplyDelete
  3. MD citer nih mase sopis tgk dulu....kami asben n wife mati² ingat cerite berepisod. hahah....series best citer nih....sepeseli time man dah tahap hangen ngan hantu mase yg part last patah balik gi kedai lepas moto rosak hahah...anyway....x sbr nak tgk MPMK the series...;) all the best k...;)

    ReplyDelete
  4. Best cite MPMK.. nie.. dah tgk kat astro warna..kelakar.. :) Tahniah laa dpt disambung lagik.. :)

    ReplyDelete
  5. suker tgk citer nie. sbb Pos malaysia tersgt dekat di hati lini...abah lini bru jer pencen dr pengurus pos, ayah mertua posmen dah pencen thn 2007, adik ipar pun pernah keje posmen dekat 4 thn jgk la...mmg syok hbs citer nie

    ReplyDelete
  6. tahniah mak dara.. semoga terus maju jaya ok:)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mak dara....gud luck yer mak dara......

    bestnya pada sesiapa yg berjaya nanti kn...:)

    ReplyDelete
  8. congrats mak,
    JS baru kembali stlh lama menyepikan diri..hehe

    ReplyDelete
  9. Kalau menang,bolehlah tumpang glamour ek Mak Dara!:D

    ReplyDelete