Tuesday, December 20, 2011

Sofa Maroon Tiba Juaaaaaaaaaaaa

Akhirnya masa yang dinanti tiba jua.... Sofa yang Mak tempah dari kedai Carvin Furniture Ulu Kelang akhirnya tiba jua di rumah... 

para pekerja tengah mengangkat sofa ke dalam rumah


Waduhhhh suka suka suka dan terujaaa mak hari ni.. Tapi sayangnya baru hantar yang 3 seater.. Yang sofa two seater akan siap dan akan dihantar esok.. Waduhhh tak sabar nak tunggu kasi cukup korum.. Harap harap le somi mak suka dengan pilihan mak ni.. Ye lah sofa ni mak beli untuk kasi surprise pada dia.. Hope he likes it .. Emmm kalau tak suka pun kenalah suka jugak.. ai dah bayar habis hokayyy hahaha.. Terima kasih le kepada penerbit En Jurey Latf Rosli sebab dengan menjual skrip drama bersiri Mak Yong 13 episod ni kepada syarikat productionnya membolehkan mak make over ruang tamu rumah mak .. WORLD EVOLUTION BARIN SDN BHD memang terbaekkk hehehe... Tak sabar untuk tulis skrip yang seterusnya boleh le mak make over bilik mak pulak nanti hehe...




7 comments:

  1. wah kak adza ni makeover besar besaran namenye, siap beli sofa set baru tuh.. hehehe. nnti dah siap make over nak tengok ye.. :)

    ReplyDelete
  2. wah..mmg melotop..lepas ni harusla syok landing2 santai2..~ ;p

    ReplyDelete
  3. besarrrrrnyer :) hehe. mesti dah giler giler cantik rumah mak dara ;) hehe. nak dtg masa raya nanti :b hihihi

    ReplyDelete
  4. wah..tak sia-sia usaha akak tulis skrip, akhirnya nampak hasilnya! memang seronok dapat beli barang2 dengan hasil titik peluk sendiri kan?

    ReplyDelete
  5. http://www.carvinfurniture.com.myDecember 27, 2011 at 6:50 AM

    Alhamdulillah, terima kasih kerana membeli Kerusi Pengantin dengan kami, lebih banyak pilihan kerusi terbaru sila layari website: www.carvinfurniture.com.my

    drp. Kak Hasnah 017-8707020

    ReplyDelete