Saturday, December 17, 2011

Sudah Pupuskah Wanita Di Dunia Ni...

Masyaallah.. Ternganga Mak Dara menengok post post teman teman Mak Dara di Facebook mengenai cerita dan gambar ini..


Kisah perkahwinan Lelaki Melayu bersama lelaki Mat saleh di Dublin..Betul ke? Macam tak percaya je kan..  Namun persoalannya sekarang.. Dah pupus ke wanita di dunia hingga nak kena kahwin sejenis ni.. Oh Mak Gayah tak terkata mak.. Dan mak pun idok le mahu mengomen lelebih kan.. Ini soal maruah dan agama ni.. Bukan boleh dibawak memain .Dan kesahihan cerita ini pun masih samar samar.. Apa apapun renung renungkanlah.. semoga perkara ini dijauhi dari anak anak bangsa kita di masa hadapan...


5 comments:

  1. kannn... xkawin lh DN kalo ramai yg begini... Hee... :p

    ReplyDelete
  2. No comment. Cume, diri masing2, hak pun masing2. Skrg ni Allah bayar cash, ade la bahagian die nti. Wallahualam.

    ReplyDelete
  3. balik dari dinner malam smlm, bile view gambar ni terus xtau nak rase ape. kesian mak bapak die.. huhuh

    ReplyDelete
  4. Geli Tgok..
    Dekat Mana La Dia Minat..

    ReplyDelete