Tuesday, December 20, 2011

Video Lamaran Pertunangan Yang Sangat Sweet..

As Salam.. Rata rata di facebook semua teman teman Mak Dara pakat pakat share video Lamaran pertunangan yang sangat sweet ni.. Mak pun salah sorang yang sukaaa dengan video tu.. soooo sweeetttttttt gilerrrrr....


Video ini telah diupload oleh Adik Dena pada 18hb Dis 2011.. Memang toching betullll melihat bagaimana cerita kisah cinta mereka berdua tu.. Tiba tiba Mak teringat sesuatu... Uihhh Mak Dara pun ada juga buat video lebih kurang macam ni khas untuk suami Mak Dara sempena ulang tahun perkahwinan kami yang ke 14 pada 13hb September 2011.. Tapi takdelah secantik video adik Dena tu hehehehe...


Memang berbeza kan antara video orang orang muda dan orang orang dah senja macam mak.. Mak tak sekreatif anak anak muda sekarang main staright to the point je hahaha... Mak memang tabikkkk dengan Dena.. Seriusss memang video Dena tu amat amat Mak tabik..

Ucapan Mak kepada adik Dena dan tunangnya semoga selamat ke jinjang pelamin dan semoga kekal ke anak cucu insyaallah.. Amin...

8 comments:

  1. Mak Dara Orang Kulim Ka..Satu Negeri..Hihi

    ReplyDelete
  2. kan,.. touching nyer bila org buat camtue kat kita,.. x jatuh cinta pun terus in love, muhahahaha

    ReplyDelete
  3. vdo nii baru je post semalam . tapi dah dapat liputan meluas . cayalah !sangat sweeet youuu :D

    ReplyDelete
  4. sweet kan mereka... Mak dara pun apa kurangnya. hmm... wish i hav 1 too someday... :)

    ReplyDelete
  5. memang sweet giler... dina pun manis orgnya

    ReplyDelete
  6. Adza danina kirana sebiji dgn mak dara , comel! :)

    ReplyDelete
  7. MS juga doakn MAK DARA Senantiasa bahagia ke akhir hayat...
    best la da kawen kan kan??
    hahah

    ReplyDelete
  8. sweet giler. nnt aku propose bakal mcm ni la :b kehkehkeh!

    ReplyDelete