Tuesday, December 27, 2011

Waduh Jemmmm Di Highway Utara Selatan

Waduhhhhhhh mau kebassssss mak dibuatnya.... Ye lah mak bertolak dari Ipoh menghala ke KL selalunya hanya mengambil masa hanya dalam dua jam aje tapi kali ni lebih dari lima jammmmmm.... Fuhhhhh memang jemmmmmmm gilaaaaaa..... Mungkin juga sebab orang berpusu pusu balik dari holiday.... Kawasan rehat di Sungai Perak pun punyalah penuh dengan orang

Namun syukur alhamdulilah mak dan somi selamat tiba di rumah dengan selamatnya aminnn.... Namun memang best trip makdansomi ke ipoh kali ni... Dapat nengok ke dua set lokasi drama iaitu satu drama bertajuk Titisan Darah Pahlawan arahan Abang Yusof Kelana dan sebuah lagi drama bertajuk Mak Yong sebuah skrip yang mak dara tulis bersama adik mak..

Dek kerana letih mak pon belom habis lagi maka esok je mak up kan story mengenai shooting drama tu ye hehehe... Sehingga bertemu esok.. Selamat malam semuaaaaaa

1 comment:

  1. memang jammed kan kak, ramai sangat yang balik kampung..

    ReplyDelete