Saturday, January 22, 2011

SEGMEN & BLOG CONTEST!!!

Sejak dua menjak ni Mak Dara ada join few segment dan contest yg dianjurkan oleh rakan rakan blogger Mak Dara.

Segmen pertama yang Mak Dara join adalah segmen dari Ben Ashaari iaitu JOM GEGAR BLOG . Memang beratus ratus blogger yang join segmen ni dan Mak dara adalah peserta yang ke 41.Segmen kedua yang Mak Dara join ialah JOM KONGSI PENGALAMAN (ZAMAN SEKOLAH RENDAH) yang dianjurkan oleh Cik Blogger. Dalam segmen ni Mak dara peserta ke 2 yang join.. Memang menarik sebab Mak Dara boleh berkongsi pengalaman Mak dara bertukar tukar sekolah sebanyak 11 buah sekolah semuanya sejak dari darjah 1 sampai
tingkatan 5.


Dan yang terbaru, Mak Dara baru jer join contest Siapa Punya Header Paling Cool?! anjuran Ohh Mejuez . Pada sesiapa yang nak join contest ni still open lagi. Tarikh tutup boleh check di page Ohh Mejuez ni yer =)So.. pendek kata Mak Dara sekarang nak join ler segmen segmen dan contest contest yg Mak dara terserempak semasa jelajah blog jogging Mak Dara ke blog blog uols.. Kalau ada sesiapa yang buat segmen atau contest khaborkan ler pada Mak Dara yer =)


Siapa Punya Header Paling Cool?!Sejak dua menjak ni Mak dara suka ikut contest yang diadakan oleh beberapa kawan blogger Mak Dara. Terbaru Mak Dara terbaca di blog kawan Mak Dara lekatlekitgurl pasal contest "Siapa Punya Header Paling Cool?!" anjuran Ohh Mejuez. so apalagi pendek kata Mak dara nak pertaruhan Header di blog Mak Dara ni.. Itu pendek yang kata.. hehe

5 blogger yang Mak Dara nak tag ialah

Lekat lekit

Martias
anishaway

Yeayyyy!!! MQ follower Mak dara yg ke 50!!Yeayyyy!!! MQ aka LAUTAN RABBANI merupakan follower Mak dara yg ke 50!! Alhamdullilah.. Mak Dara amat teruja bila hari ni genap seminggu membuka blog BICARA MAK DARA dan dah ada 50 Followers yang mengikut Blog Mak Dara ni..

Mungkin ada yang nak gelakkan Mak dara sebab baru ada 50 follower dah kecoh..Tapi hakikatnya Mak Dara rasa amat berbesar hati dengan dan berterima kasih kepada semua followers Mak Dara tak kiralah berapa pun bilangannya..

Mak Dara rasa bangga apabila ke page saudara MQ ni. Di dalamnya penuh dengan ilmu ilmu ilmiah agama yang mahu dikongsinya bersama pembaca. Alhamdullilah jarang jarang bertemu dengan remaja yang begini..

antara post post entrynya yang menarik..
Manusia Sebenarnya Lemah ~
Kesedaran Al-Quran ~
Anak yang baik itu ~
Ceria ; Akhlak Mereka Indah ~
~ Melangit kesunyian ~
dan banyak lagi...

jomlah menjengah ke blog saudara MQ ini di http://lautanrabbani.blogspot.com/yer..

to adik MQ.. terima kasih =)


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK