Friday, February 4, 2011

YEAY!!!!! 100th Followers

Terujaaaaaa Mak Dara hari ni.Maunya tak. Bukak jer blog hari ni dah ada 100 followers!!! Mak Dara baru jer buka blog BICARA MAK DARA ni pada17hb Januari 2011 lepas dan hari ni 4.2.2011 mak dara dah ada 100 followers.. pergh!!! bagi uols maybe sikit tapi bagi Mak Dara kira banyak le tu bagi blog Mak Dara yang baru jer 3 minggu ni kan.

Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan memberikan award kepada Intan Suraiya yang juga merupakan salah seorang dari BFF Mak Dara kerana telah menjadi 100th Followers di blog Bicara Mak Dara ini. Tks bebeh. Tahniah diucapkan juga sebab baru selamat melahirkan baby girl yang comel Qaseh Batrisya. She is sooo cuteeee macam mama dia jugak.Tahniah dan terima kasih Intan.. Muahhhhhhhh xoxo. Intan baru saja membuka blognya . jemputlah menjenguk ke blognya @ http://intansuraiya.blogspot.com/

semasa Mak Dara menulis post ni, followers mak dara telah pun mencecah 105. Terima kasih Mak dara ucapkan pada setiap seorang followers Mak Dara.. thank you all.. muahhh

CUCI JANGAN TAK CUCI


Tengah layan FB tiba tiba teruja bila drama CUCI CUCI SERVICES ditayangkan di RTM pagi pagi buta ni hehe.. Skrip ni skrip ke 53 yang telah saya tulis bersama suami saya Martias Mohd Ali dan teman sepenulis MF Kencana. Drama ni dah banyak kali diulang tayang.

Dari sumber yang boleh dipercayai, rating drama ni tinggi. alhamdullilah.. Tapi sayangnya Mak Dara dengar cerita yang skrip CUCI CUCI SERVICES musim kedua akan menggunakan khidmat penulis skrip lain dan bukan lagi Mak Dara dan geng huhuhu.. sedey gak.. tapi nak buat macam mana dah bukan rezeki Mak dara.. Semoga drama CUCI CUCI SERVICES maju jaya..

Drama : CUCI CUCI SERVICES
Arahan : HARUN SALIM BACHIK
Skrip : MARTIAS MOHD ALI ADZA IRDAWATI M F KENCANA
Terbitan : HANS ISAAC - TALL ORDER SDN BHD.
Lakonan: Joey Daud, Zed Zaidi, Beego, Syariman Yaakob, Faizal Husein dan Fasha Sandha

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK