Sunday, February 6, 2011

Anugerah Sri Angkasa Kembali!!!

Kali terakhir Anugerah Seri Angkasa diadakan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur KLCC pada 10 Mac 2006. Kali ni setelah berehat selama 4 tahun Anugerah Sri Angkasa Kembali!!! Anugerah Sri Angkasa akan berlangsung pada 19 Februari secara langsung dari Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur. Siaran yang akan bermula pada 8.30 malam ini boleh diikuti serentak menerusi TV1, TV9 dan Astro Prima.

Anugerah Seri Angkasa 2010

Teringat Mak Dara masa Mak Dara dan suami ke Majlis Anugerah Sri Angkasa 2006 yang lalu. Masa tu dua drama hasil skrip suami mak Dara, Martias Ali iaitu ANAK PENARIK BECA & HARI HARI TERAKHIR SEORANG PEREMPUAN telah dipertandingkan di malam anugerah itu.

Mak Dara dan suami, Martias @ ANUGERAH SERI ANGKASA 2006

Di akhir malam anugerah itu suami Mak Dara Martias telah memenangi Penulis Skrip Terbaik utk drama ANAK PENARIK BECA.

Jurey Latif Rosli producer untuk drama Hari Hari seorang Wanita juga telah merangkul piala untuk PEngarah Terbaik untuk drama Hari Hari Terakhir seorang wanita.

Wan Hanafi Su memenangi Pelakon Lelaki Terbaik utk drma aANAK PENARIK BECA

Safura memenangi Pelakon Wanita Terbaik untk Drama Hari Hari Terakhir seorang wanita.

Dan akhir sekali drama HARI HARI TERAKHIR SEORANG WANITA telah dinobatkan sebagai DRAMA TERBAIK ANUGERAH SRI ANGKASA...


Suami Mak Dara Ketika memenangi ANUGERAH SKRIP TERBAIK di ANUGERAH SRI ANGKASA 2006 bagi skrip berjudul "Hari - Hari Terakhir Seorang Perempuan"

Pada Anugerah Sri Angkasa 2010 kali ni, suami Mak Dara telah dijemput untuk menjadi presenter/penyampai anugerah untuk kategori Skrip Drama Terbaik.. terujaaa Mak..

sama sama kita nantikan siaran langsung Anugerah Sri Angkasa nanti ya

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK