Monday, February 14, 2011

Tayang ANAK kat Finas

Hahaha.. jangan salah sangka dengan title post Mak Dara kali ni ek. Bukan Mak Dara tayang anak anak Mak Dara untuk ditonton tapi ANAK adalah judul sebuah filem pendek yang telah diarahkan oleh suami Mak Dara iaitu Martias Mohd Ali dan oleh producer Cik AMru Najmi yang telah ditayang untuk kali keduanya di Finas pada Hari Terbuka Finas beberapa hari lalu.

Sambutan penonton amat menggalakkan. Antara VVIP yang hadir adalah dato Yusoff Haslam. Terima kasih Dato kerana sudi meluangkan masa menonton filem pendek ini =)

Mak Dara, suami serta anak anak bersama Dato Yusoff Haslam
@ ANAK SCREENING at Finas


Poster filem pendek ANAK

Ramai jugak teman teman dan para pelakon yang menjayakan filem pendek ini yang turut hadir semasa tayangan ANAK ni. Terima kasih atas support kalian.

Mak Dara, Suami , rakan dan para pelakon yang menjayakan ANAK
@ ANAK SCREENING at Finas

Selesai aje dari tayangan ANAK kami semua terus ke Syed Bistro AU5 dimana hubby Mak dara belanja MAKAN BESAR kepada semua rakan rakan dan para pelakon yg hadir menjayakan tayangan itu. terima kasih atas sokongan uols ..

after screening.. acara maka busar =)

Alhamdullilah "ANAK" telah memenangi anigerah GOLDEN HALO AWARD di SHORT SCRIPT FILM FESTIVAL di Kerala India. Dan sekarang anak telah disenarai pendek di beberapa festival juga diluar negara. Doa doakanlah kejayaan ANAK yer. To my hubby Martias Ali, producer En Amru Najmi dan syarikat Two Tones Production.. Tahniah!!!

VALENTINE'S DAY.. Sambut Ker??

Hari ni 14 feb adalah Hari Valentine's Day atau hari memperingati kekasih.. Rata rata bila Mak Dara jalan jalan nampak ramai orang jual dan jugak beli bunga, kad dan berbagai bagai very the romantic itemlah.. Di Facebook jugak ramai kawan kawan Mak Dara wish Happy Valentine's Day pada kekasih, hubby dan jugak kengkawan.. Dan ada jugak yang sakan berkempen supaya jangan sambut hari Valentine's Day..


Amacam Mak dara ada macam Kak Ramlah Ram tak..
kau kunci cintaku dalam hatimu hahaha
banyak betul love love di sana sini ek..

Mak Dara masa muda dolu dolu pun macam tu lah.. baru belasan tahun baru nak mengenal erti cinta memang gatai pi sambut Hari Valentines ni. Ya lah tak tahu apa apa.. Dah kawan kawan semua sambut takkan kita tak kan..

Tapi bila dah usia semakin dok pi kearah senja ni dan sejak dah 14 tahun berkahwin dan dah beranak pinak ni barulah dah faham dan matang tentang hari Valentines ni.. Mak dara dan suami tak sambut hari ni..

Bila dipikir pikir balik.. rugii oo sambut hari valentines day ni.. Setahun cuma sekali.. Mak dara lagi prefer bila berkasih sayang setiap hari.. Rasanya lagi besttt hehe..

Ini pendapat mak dara aje.. Pada yang nak sambut sambutlah.. pada yang nak boikot.. boikotlah yer..tapi yang pastinya pada setiap 14 feb Mak dara dan seluruh ahli keluarga Mak Dara pasti akan menyambut... birthday anak buah Mak Dara Adza Zara Danisha. Hari ni genap birthday dia ke 3.. Happy birthday sayang.. Mak tih luvss you so much..