Wednesday, March 30, 2011

Cara Mudah Untuk Bertemu Jodoh

Ingin mencari teman hidup? Mak Dara bukan ler pencari jodohnya yer hehehe.. Cuma nak share dengan kengkawan yang masih solo molo yang sedang menanti mr atau miss right mengenai sebuah group di FACEBOOK iaitu Group MENCARI TEMAN HIDUP . Group ini dibuka oleh teman karib Mak Dara iaitu En Azha Syazri Azizan. 


Ramai calon calon yang sedang mencari pasangan dan ada juga sekadar mencari teman di dalam group tu. dan mereka semua memang baik.. ramah ramah dan sporting orangnya So pada teman teman blogger.. all the single ladies..all the single man..terutama yang mencari bakal calon untuk menamatkan zaman bujang tu boleh ler join group ni yer. Pada yang dah berpunya tu kalau nak join pon boleh.. Ramai jugak yang sudah berkahwin join group ni. Anda boleh memberi nasihat atau pendapat kepada mereka mereka yang sedang mencari cinta tu.. Tapi kalau yang nak menambah cawangan tu errrr no komen hahahaha

klik di SINI untuk ke GROUP MENCARI TEMAN HIDUP

Kuala Lumpur International Short Film Festival 2012

Berita baik kepada semua Film Maker.. terutama kepada pembikin Filem Pendek. Kini anda boleh menghantar karya karya filem pendek anda untuk dipertandingkan di Kuala Lumpur International Short Film Festival 2012.Kuala Lumpur International Short Film Festival 2012 akan dianjurkan oleh En Jurey Rosli, En Yusof Kelana dan En Martias Mohd Ali.

Logo Kuala Lumpur International Short Film Festival 2012


DECO DECO BENG BENG BOONG

Yaaaa Ben Ashaari ada buat segmen baruuu pagi ni.. Kali ni segmen DECO DECO BENG BENG BOONG.. Khas untuk blogger blogger baru.. Blog Mak Dara baru jer 2 bulan lebih bersiaran.. kira memang dalam kategori blogger baru la kan hehehe..

OK senang jer nak join..Untuk join segmen ni .. amat mudah sekali .. Cam biasa .. buat satu entri ... Letakkan header BEN ASHAARI BLOG .. Tajuk , DECO DECO BENG BENG BOONG ! hahahha.. ok ? Dan linkkan ke blog ini , WWW.BENASHAARI.COM .. bukan link ke entri nk tau ! ke blog ini .. ok ? senang je.. tu jer ..

Kemudian .. bila dh siap ... tinggalkan url korang di ruangan entri ini .. tu jer .. Ok .. url korang tu , cuma url blog korang .. bukan url entri korang tu.. ok ? Faham tak ?? Contoh , www.benashaari2.blogspot.com .. tu jer .. ok ? CUn ?

jommmmm join ramai2 =) klik di link ini utk join... http://www.benashaari.com/