Friday, April 1, 2011

Pemenang LUCKY DRAW by MAK DARA

INI ADALAH STICKY POST. SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK KE ENTRY TERBARU
DARI MAK DARA YA =)
 

Sebanyak 61 penyertaan telah Mak Dara terima sepanjang berlangsungnya LUCKY DRAW by MAK DARA ini. Kini tibalah masanya untuk Mak Dara mengumumkan...bahawa TIADA PEMENANG bagi LUCKY DRAW MAK DARA ini!!!!

 Wahaha jangan panik jangan marah marah dulu.. baca ini dulu k.. APRIL FOOL hehehe.. Saje je .Sajer je.. Serius sangat kang ada yang tension haha .Ok serius kembali. Baiklah.. Seperti yang dinanti-nantikan, entri ini adalah noktah terhadap penantian korang. Jadi, sila pasang tali pinggang keselamatan anda bagi mengelak daripada berlakunya sebarang perkara yang tak diingini. =)

Untuk memilih pemenang bagi LUCKY DRAW by Mak Dara ini,seperti yang sedia maklum Mak Dara memilih proses pemilihan pemenang melalui kaedah cabutan bertuah menggunakan service random.org. Maka nombor penyertaan anda adalah seperti nombor tiket kepada cabutan ini. Maka setelah selesai pemilihan pemenang dari random.org sebentar tadi maka di sini Mak Dara nak umumkan pemenang pemenang bagi LUCKY DRAW by MAK DARA  ialah..

PEMENANG PERTAMA : No 29 (hadiah wang tunai RM50)
HNMZ

PEMENANG KEDUA : No 53 (hadiah wang tunai RM30)
pucheh

PEMENANG KETIGA : No 1 (hadiah wang tunai RM10)
Cute MuM
Disini Mak Dara ingin mengambil kesempatan mengucapkan ribuan dan jutaan terima kasih kepada setiap seorang dari 61 peserta yang sudi menyertai Lucky Draw Mak Dara ini. Anda memang sporting dan terbaik. Tahniah kepada para Pemenang. Sila email Mak Dara akaun bank dan number telefon untuk urusan penghantaran hadiah anda di email Mak Dara di mrs_martias@yahoo.com secepat mungkin.
Mak Dara memohon sepuluh jari memohon maaf sekiranya selama berlangsungnya LUCKY DRAW Mak Dara ini ada yang tersalah bahasa tersilap kata atau jika telah menyinggung mana mana pihak harap dimaafkan. Sehingga bertemu di GA atau Lucky Draw Mak Dara yang akan datang.. Assalammualaikum =)

LUCKY DRAW by MAK DARA


LUCKY DRAW by MAK DARA
Syukur Alhamdullilah hari ini 17, March sudah genap 2 bulan pembukaan Blog BICARA MAK DARA ni. Pada UlangBulan yang pertama Mak Dara telah mengadakan GA maka pada UlangBulan kedua ni Mak Dara nak adakan LUCKY DRAW pulak untuk blog Mak Dara yang kira masih Dara ni. Mak Dara akan buat yang simple, yang sempoi dan yang tak semput untuk disertai oleh semua rakan Blogers. Hadiah Wang Tunai menanti anda..

1) HADIAH TEMPAT PERTAMA RM50
2) HADIAH TEMPAT KEDUA RM20
2) HADIAH TEMPAT KETIGA RM 10
Apa lagi jom le sertai..Klik "read more" dibawah untuk mengetahui bagaimana untuk menyertai..Good Luck!

Post Ke 200!!

pejam celik.. pejam celik... ketuk ketuk jari kat laptop tiba tiba sedar je rupa rupanya ini adalah post Mak Dara yang ke dua ratos!!!!!!!!!!

Post kedua ratus dalam masa 2 bulan 15 hari!!! perghhh apa la yang Mak Dara dah merapu meraban dalam 199 post yang lain ek hahahaha... Diharapkan semua yang baca post post Mak Dara tak mendapat apa apa jenis penyakit jiwa dengan bahasa dan cara penyampaian mak Dara menulis ye..


Ada jugak kawan kawan tanya.. Tak bosan ke asyikkk menulis aje.. Dah le hari hari tulis skrip pastu hari hari tulis blog... Jawapan Mak Dara Tidak Sama Sekali.. Sebab bila menulis skrip kita harus puaskan pihak producer pihak stesen TV dan banyak pihak lagi. Tapi bila menulis blog kita dapat kepuasan diri.. betul tak hehe..

Terima kasih Mak Dara nak ucapkan pada semua yang sudi layanzzzz danmembaca apa yang Mak Dara tulis dan merapukan.. Tankiuuu =)

Penyertaan LUCKY DRAW by MAK DARA kKini Ditutup

 

Syukur alhamdullilah setelah hampir dua minggu berlangsungnya LUCKY DRAW by MAK DARA kini tibalah ke tarikh tamat penyertaannya tepat tepat pada pukul 12 tengah malam tadi 31. Mac. 2011. Mak Dara telah menerima sejumlah 61 penyertaan dari rakan rakan bloggers. Dan mereka adalah seperti senarai di bawah.

YANG TELAH MENYERTAI LUCKY DRAW by MAK DARA
1)Cute MuM
2) LittLeMyRsHMaLLoW
3) nanakimie
4)topimagine
5)Fadzillah Kamarudin
6)Syan_Neesa
7)amiey lee
8) mama zakuan
9) Nana
10)Kehelan
11) SyUhAdA
12)Gadish Lollipop
13) .::cintabungablogspot::.
14)MiSzy DiaN
15)iManAzRaf
16) my shaizhar blog contest
17) E-ra Pasha
18) ilhamny
19) aNiM
20) bun
21)Rose Johari
22)nurul nabila bt medan
23) eb ezrin2
24) Arol Mubin
25) Ein
26)NoRMa aZurA iSMaiL
27) aMyErInAiMiE
28) MaIzUrA
29) HNMZ
30) ummi anum
31) NOOR FATIN
32) ~MyLady~
33) misz l0vely
34) Fieda
35)The Pink Dot
36)muhammad fauzi
37)ShimaSalleh
38) shidah
39) Cik Reena Tan
40) syzarosli
41) Mama Zharfan
42) Saza Infineez
43) ♥CHaRa♥
44) Tina Othman
45) wan nurul hezrina abd halim
46) Liza Latip
47) tiefazatie
48)LyNn'Azlina
49) syufaa
50)Manja (let it be my sweet name)
51) echaRierie
52) Nureen
53) pucheh
54) Alinkiwi
55) Nida
56) ♥♥azatiesayang ♥♥
57) Anne
58) AkmaFaizal
59) Bib Abdul Hamid
60)cikpuanhady
61)polaris

Dengan ini Mak Dara nak umumkan yang penyertaan kini telah ditutup.. Terima kasih atas kesudian semua 61 rakan rakan yang sudi join lucky Draw Mak Dara ni..

Nantikan keputusannya esok ya (1st april 2011).. Good luck!!

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK