Sunday, April 24, 2011

MY HOTZ BUDDIES - Teman Tapi Panazz

Ada macam macam jenis kawan di dunia ni.. Ada kawan zaman kanak kanak, Kawan zaman sekolah, Kawan zaman U, Teman zaman kerja , Teman tapi mesraaaaaaa.. Tapi kalau nak tau Mak Dara ada Teman tapi Panazzzzz.. ala ala hots gitu hehehe..

Sebenarnya Mak Dara dan beberapa BFF Mak Dara di FB ada tubuhkan sebuah group MY HOTZ BUDDIES... Kami terdiri dari 21 orang sahaja. Group ni adalah "secret" so kalau uols search kat FB pun takkan leh jumpa punyalah.. Ini kira first time group MY HOTZ BUDDIES diceritakan.. Harap Hotz Buddies Mak Dara tak bako Mak Dara ye hahaha..


Group ni dah bergabung lebih dari 3 tahun dah.. Ada antara kami yang kenal sejak dari zaman Myspace lagi.. Boleh dikatakan kami semua dah jadi BFFFFF.. Kami selalu adakan gathering.. Dulu hampir setiap minggu.. tapi sekarang dek kerana keadaan masing masing yang amat bz maka kami buat gathering sebulan sekali.

MAJLIS BERBUKA PUASA MY HOTZ BUDDIES

MY HOTZ BUDDIES FUTSAL

MY HOTZ BUDDIES @ Ogy and Halim's Garden Weeding


MY HOT BUDDIES @ BORA OMBAK

Hari ni adalah gathering kami yang entah kali keberapa.. rasanya dah berpuluh gathering dah yang kami buat.. Bertempat di CHAWAN Bangsar.. Dan minggu depan akan BBQ di Kemensah pulak then stay kat Serendah pulak.. Memang the bestttt goup ever lerrrr...

My Hotz Buddies @ CHAWAN Bangsar

Ahli2 MY HOTZ BUDDIES

Di atas tu ahli2 masa mula mula MY HOTZ BUDDIES ditubuhkan. Tp sekarang dah berkurangan sikit.. Tapi tak pernah bertambah hehe.. harap2 group ni berkekalan le sampai bila bila insyaallah... To all my HOTZ BUDDIES.. Sayang korang ketat ketat.. muahhhhhhhhh


Sejuk Perut Ku Dibuatnya

Sejuk Perut Ku Dibuatnya.. Bukan sebab dek makan ais krim dua cawan kejap tadi.hehe. bukan.. Ini ala ala macam kata orang tua tua.. Sejuk perut Ibu mengandungkan anak.. Haaa macam tu le lebey kurang maksud tersurat dan tersirat Mak Dara tu. nak tau kenapa.. Cetengok..cetengok..cetengok..

Haiqal urut kaki mama

Ha itulah anak teruna Mak Dara.. Adza Danial Haiqal .. Dia tengah gigih mengurut kaki Mak Dara yang terpeleot semalam.. Sejuk perut mama ngandungkan Carl.. Syukur alhamdullilah .. Harap harap bila mama dah tuo kerepot nanti Haiqal sudi le jaga mama ye..