Wednesday, May 4, 2011

KEMBALILAH

Mak Dara nak tujukan santau ini .. ehh santau pulak.. lagu.. haaaa mak Dara nak tujukan lagu "KEMBALILAH" ni kepada uols semua.. Mak Dara nak tinggalkan blog ni kejap sebab Mak Dara kena pecah kepala dan kembali membuat skrip drama berepisod yang agak lama terbengkalai...Sementara ketiadaan Mak Dara ni celayanz celayanz celayaz lagu ni yer


KEMBALILAH

Video klip ni di ambik dr VCD OK.. hehe =)



JIKA ANDA SEORANG BLOGGER


SAYA DAPAT BANNER NI DARI

Untuk mengetahui cara dan tujuan , sila klik SINI

Apa Status Anda?

Errr bila baca ni mungkin ada yang kata yang Mak Dara busybody nak tahu apa status uols kan.. Tapi sebenarnya Mak Dara bukan nak tanya pasal status bujang ke dah kawen ke, atau dah kawen lagi ke hehe..Mak Dara teringin nak tahu apa status di FB uols hari dan tika ni.. cercopy dan paste kat komen box bawah.. kalau sudi hehehe..  Mak Dara punya status sekarang..
"Dulu kau dan aku adalah satu..Tapi aku tahu hubungan kita tidak akan berkekalan.. Aku cuba menjauhimu.. Namun aku gagal menhawal perasaan ku ini.. Kembalilah kepada ku wahai Fererro Roche.. =p

Otak Beku Balik Bila Balik KL

masa balik kampung Mak dara di Kulim.. Perghhh udara rasa segaq.. otak rasa freshhhhhh.. relax dan tenang saja bila dah ada di kampung halaman.. Tadak nak pikiaq sangat pasai kerja.. Takda nak pikiaq pasai facebook dan takdak pikiaq pasai nak update blog.. Macam back to basic je bila di sana..

 Mak Dara di Padang Serai

sebaik kaki menapak saja di KL.. Udara dah jadi tak berapa nak segaq dah.. otak dah kembali nak menyerabutkan ruang runag yang tenang sebelum ni.. Kerja jadi semakin menimbun.. facebook terpaksa remove tag gambaq gambaq yang takdak kena mengena dengan diri ni.. Then bila sampai ke blog.... idea tiba tiba jadi BEKU.. memang blurrrrr... Kalau sebelum ni satu hari sure cecah 4 entry lebih sehari tapi hari ni nak buat satu entry pun blur.. wahhhh penangan kampung halaman yang sungguh hebat.. Ni yang nak kena balik Kulim selalu ni ... alasan oh alasan ... hehehe

SAPA DAH TIDOR??? ANGKAT TANGAN!!

SAPA DAH TIDOR??? ANGKAT TANGAN!! Haaaa ni entry orang tak ngantok ngantok namanya hahaha... 

Itulah... semalam Mak Dara bertolak balik dari Kangar Perlis pada pukul 12 tengah malam dan tiba di KL pukul 6 pagi.. Pastu apa lagi... bantai tidoq sampai pukul 1 tengah hari.. Tak cukup dengan tu.. petang pun ada topup juga tidur untuk recharge tenaga yang dah digunakan masa balik kampung aritu.. Jawapnya malam ni mata kompommm tak boleh tidor punyer... uwaaaaaaaaa