Tuesday, May 24, 2011

Dah Jatuh Di Bawah Tangga

Bak pepatah Dah jatuh ditimpa tangga.. tapi dalam Mak Dara punya kes ni lebih kepada dah jatuh di bawah tangga hehe.. kisahnya pasal digi WWWOW award tu lah.. Dalam dua tiga hari ni entah kenapa Mak dara tak boleh bukak side ke link utk Vote mak dara tu.. tup2 hari ni bukak dah boleh tp sayangnya mak Dara dah jatuhhhh dari tangga keempat dah jadi tangga kelima.. uwaaaa sedey2..

Pada yang sokong Mak Dara please please please le undi Mak Dara ye.. pweaseee (sambil buat mulut kembong mata bulat ala ala nak kasi nampak comel hehe) plssss support me.. pada yg vote tolong habaq mai kat Mak Dara ye.. tangkiuuu sayang korang ketat ketat

klik di SINI yer..

ROMANTIK SAMBIL BUAT KERJA

Sapa kata kalau tengah buat keje tak boleh beromantik hehehe.. Contohnya suami Mak Dara ni sekarang tengah sakan nak habiskan membuat skrip drama terbarunya bertajuk PELITA.. sebuah kisah cinta yang menyayat hati.. So untuk mendapatkan mood romantik maka dipasangkan semua lagu lagu AIR SUPPLY dalam koleksinya tu.. Wahhh kompomm romatik punyalah semua babak babak dalam skripnya tu nanti.. =)

Mak Dara yang tengah layan blog pun terbuai buai ngan lagu lagu jiwang ni.. kuyu mata dibuatnya hahaha.. Jom layanzz Air Supply sama sama jomzzz


amik tajuk entri ni dan linkkan ke entri ini..



Salam dan selamat pagi sumer.. Ok Kalau dah tengok header kat atas tu taulah apa maknanyakan.. Kompomm le Mak Dara nak join Segmen Ben Ashaari =)

Rasanya nama mak Dara boleh dijadikan satu watak dalam filem NUR KASIH.. memang oklah mungkin boleh jadi watak makcik makcik busybody dan suka mengumpat tu kan.. Cuba bayangkan pulak nama Mak Dara dalam filem PIRATES OF CARRIBEAN . pastu watak Mak Dara jadi salah satu karektor di sebuah pulau di mana Mak Dara atau "MEK DERE" ikut loghat Jack Sparrow hehe telah bertemu dengan dengan Jack Sparrow ketika dia berlabuh di sebuah pulau terpencil didunia.. Mungkin dalam filem tu Mak Dara  dah jadi rupa macam sotong macam si Barbosa tu haaa itu pun ok gak

Tapi kalau boleh nama Mak Dara nak satu kelainan.. Kalau boleh Mak Dara nak nama Mak Dara jadikan dalam satu watak dalam filem FAST AND FURIOUS 5 : FAST 5!! Bayangkan Mak Dara berkain batik sambil racing bawak kete evo. Perghhh kompom orang akan ingat karektor tu sampai bila bila hahahahahahahaha .. pastu cuba imagine poster film dia kalau mcm ni




HAHAHAHAHAHA..... Adess angin meroyan Mak Dara dah sampai dah haha Err adeke producer atau penulis skrip yg sanggup nak pilih Mak Dara ni keke

Ada Orang Hack Blog Mak Dara

uik... header dah berubah.. Dari gambor header biasa pegi balik ke header yg animated tu.. Memang sebelum ni Mak Dara ada tempah header kasi dia animated bergerak gerak gitew tp sebabkan dengan adanya animated header tu blog Mak Dara lambat dan berat nak load maka Mak Dara pakai semula header Mak Dara yg dulu tu.. yang tak bergerak gerak.. Tup tup malam ni dah bertukar header pakai yg animated punya pulak... (Ok dah tukar balik ke header lama)

pastu dari boleh post 5 entry sekarang boleh post 2 entry aje...

 Pada yang pakar tolong tunjuk ajar sikit.. Mak Dara ni mmg betul2 rabun IT.. 

Uishhhh baik tukar password sekarang!! Sapa punya keja lah ni!!!!!