Wednesday, May 25, 2011

Bosannya Episod Finale American Idol Ni.

Bosan memang bosan.. Tak macam tahun tahun yang lepas.. Tahun ni acara finale American Idol ada dua peserta yang menyanyikan lagu bergenre country.. Sorang  Lauren Alaina dan sorang lagi Scotty McCreery .. Dua dua pun menyanyi lagu country aje 


Lauren Alaina , Ryan & Scotty McCreery

Finale ni pasti akan lebih menarik kalau peserta peberet Mak Dara iaitu si James Durbin masuk final.. suara dia punyalah sodappppp tinggiiiiii .. Memang terbaek lah..

James Durbin

Hmmm rasanya America memang suka music yang bergenre country ni so opkos le diorang undi  Lauren Alaina dan Scotty McCreery.. Kita tunggu ajelah siapa akan menang title AMERICAN IDOL esok ye hehe

Video Promo Untuk DiGi WWOW Award

2 minggu yang lepas adik Mak Dara, Adza Edie ada buat satu video promo untuk DiGi WWWOW award.. Mak Dara pun tak tau sangat hal hal video ni.. Yang Mak Dara tau.. join contest then hari hari vote.. Rupa rupanya Mak Dara tak baca apa yang tertulis kat contest page tu..


Apalagi sesi membodek pun bermulalah.. Setelah puas bodek dan pujuk akhirnya adik Mak Dara sudi record   video promo digi tu untuk Mak Dara.. Dibawah sekitar hari shooting tu =)

Inilah adik Mak Dara, Adza Edie, Director, Editor utk vedio Mak Dara ni..

ni adik ketiga Mak Dara, Adza Tuty.. Dia tgh tunjukkan cara cara nak berdialog.. 
almaklumlah dia dulu pelakon hehe

 
Ini adik bongsu Mak Dara.. Adza Emie. Semua idea utk video ni adalah idea dia..=)


Sempat lagi posing tu kan haha



maka akhirnya jadilah video macam di entry di atas tu.. entah le apa yg Mak Dara rapukan dalam video tu kan haha.. Ramai dah yang buat video promo untuk Digi tu lagi best best .. Good luck pada semua yg sertai contest ni yer.. Pada yang sudi tu plsss le vote utkm Mak Dara ye.. klik di SINI yer.. tengkiuuuuu..