Friday, June 3, 2011

Di Mana Nak Beli Domain?

Ya.. Entry Mak Dara hari ni entry membawa hajat besarrrr.. Bukan berhajat nak masuk meminang ye tapi hajat nak membeli domain.. Wahhhh tinggi betul hasrat dan hajat ku ini kan kan kan.. Hajat tu tinggi tapi buta IT .. Jadi sebab tu lah nak tanya pada kengkawan dimana nak beli benda alah domain tu.. Ada sesiapa yang jual atau boleh tolong belikan atau tolong bagitau kat mana untuk beli.. pastu lepas guna tu blog kena pakai wordpress ke..


Pada sesiapa yang dah pakain domain sendiri tu tolong le explain sikit pada Mak Dara yang tak berapa celik IT tapi berhajat tinggi ni bolehhh.. hehe sambil membuat muka pipi kembung mulut muncung hehehe