Saturday, June 11, 2011

JOM KENAL BLOG SAYA

Santai Bersama BEN ASHAARI

Ya Ibuk Ibuk bapak bapak yang jauh mari rapat.. yang rapat tu.. makn jamu mak dara ke hahaha.. melawak je ye.. jangan marah... Ha ok.. Kalau dah nampak header kat atas tu tau lahkan apa maknanya... Ya ada dua makna satu makna jom ramai ramai undi Ben Ashaari sebagai BLOGGER OF THE YER.. Sila klik di SINI yer.. Dan kedua.. tak lain dan tak bukan SEGMEN!! Kali ni bukan main bestttt.. Segmen Jom kenal blog saya ...

Apa ada pada dengan blog Mak Dara ni.. takdelah yang super menarik.. cuba ada le sikit besttnya.. hahaha boleh gitew hehe.. Ok serba sedikit mengenai Mak Dara.. Mak Dara seorang isteri, Ibu dan penulis skrip drama dan filem dan sekarang teringin nak jadi blogger tegar lagi ketegar (ketegaq kata orang kedah) Mak Dara banyak menulis tentang diri mak dara, anak anak, kehidupan, gossip dan adakalanya menulis tentang drama drama hasil skrip yang Mak dara tulis..

Kalau sudi dan tak kisah berkenal dengan blog Mak Dara yang kertu lagi meroyan ni.. silakan ye.. Err tapi bila dah baca blog Mak Dara ni ... bil kaunseling nanti jangan hilangkan nanti boleh claim pada Mak Dara =)

Pada yang nak join sila klik di SINI ye..

Pencarian Mat Mat Rempit dll

Haaa jangan terkejut pulak bila baca entry Mak Dara kali ni... Mak Dara bukan nak ajak korang racing ye.. Mak Dara sebenarnya nak war warkan kat sini bahawanya teman Mak Dara dari group CASTING iaitu En Jericho TopOne sedang mencari bakat bakat baru untuk sebuah iklan.. Nak tahu lebih lanjut cuba baca dibawah ye..

Jericho TopOne


CASTING FOR TVCOMMERCIAL


DATE CAST : 11/JUNE/2011


NEED:
BOYS 20-25(REMPIT CHARATER)


5-WOMEN 35 ABOVE MALAY


...5-WOMEN 30 ABOVE CHINESE

5-BOYS-GIRLS 8-12 YRS OLD MALAY

WOMEN & MEN 40 ABOVE INDIAN

SESIAPA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI ENCIK DANIEL @012 335 1950