Wednesday, June 15, 2011

GAME ANTARA BLOGGER BERMULA - COKCOKKEMBONG

NAMA KUMPULAN : COKCOKKEMBONG
KETUA KUMPULAN : Mak Dara



Mak Dara cari geng..

Mak Dara takde geng.. Uwaaaa .... hehehe ni bukan geng nak gi tengok wayang atau geng bas sekolah ye. Ni geng untuk join game oleh Ben Ashaari..Game Antara Blogger ...

Mak Dara agak pening macam mana nak cari group untuk joinkan diri.. ada masa sejam je lagi ni.. rugi kalau tak join so pada siapa2 nak join pls tinggal url kat sini..  kita cukupkan 10 orang dulu then kita cari ketua kumpulan sebab Mak tak seh jd leader ni hehehehehe


NAMA KUMPULAN : Mak Dara
KETUA KUMPULAN : COKCOKKEMBONG


WORDLESS WEDNESDAY # 2


Wordless Wednesday: On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it 
doesn’t need any description.

Game Antara Blogger

Santai Bersama BEN ASHAARI

Game Antara Blogger.. nak join klik sini ye..http://www.benashaari.com/2011/06/game-antara-blogger-segera.html