Monday, June 20, 2011

Jom Vote Mak Dara utk Digi TOP KAY POH Award!

Jom Vote Mak Dara utk Digi TOP KAY POH Award! sayang korang ketat ketat

Marilah mari pergi mengundi.. Hehe.. Mak Dara perlukan bantuan anda untuk Vote Mak Dara untuk TOP KAY POH DiGi WWWOW Award. Sekarang Mak dara berada di tangga keempat.. but sadly hanya yg berada di tangga ke3 kaatas aje yg terpilih.. Sikit aje lagi ni.. huhu.. Dibawah Mak Dara buat satu video khas untuk anda semua =)


Pls vote for me... I reallyyyy reaaalllyyy need it. Anda mampu mengubahnye hehe.. tks guys!! klik di SINI untuk vote mak Dara ye.. Sayam koram ketat ketat.. =)

KELAB SURI RUMAH SEDUNIA


Haaaaa... jangan tak tahu... Mak Dara baru aje menjoinkan diri di satu kelab iaitu KELAB SURI RUMAH SEDUNIA.. Ohhh tidak kelab kami ni tidak le macam kelab Doktor tu yang hanya fokus pada satu subjek tuuttt tu aje.. Kelab kami ni lebih menitikberatkan tentang semua aspek dalam kehidupan sebagai seorang wanita dan suri rumah. Presiden kelab kami iaitu Puan Bee telah memberi tugasan pertama kepada semua ahli ahlinya iaitu untuk membuat satu entry SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS.. Jadi marilah kita mengisi borang bersama sama ye hehe

-gambar

-nama
Adza Irdawati Bt Adenan

-umur
34 tahun

-tempat tinggal
Lembah Keramat, Kuala Lumpur

-email
mrs_martias@yahoo.com

-kalau dah berkahwin , ada anak beri tahu berapa
saya telah berkahwin kepada Martias Mohd Ali 43, Kami telah berkahwin
selama 14 tahundan telah dikurniakan 4 orang cahayamata iaitu
Adza Danial Haiqal 13, Adza Danina Kirana 10,
Adza Kasih Safea 7 dan Adza Isabella 4


-berkerja atau tidak
my bussines card
my name card

Saya bekerja sebagai penulis skrip dan drama.. Saya telah menulis sejak dari 
tahun 1997 lagi kira kira 15 tahun jugalah dan telah menulis hampir 62 buah 
drama yang telah ditayangkan di kaca TV.. Kesemua tajuk tajuk 
drama ada di slide show di bawah ni ya hehehe
-facebook 

 twitter jika ada

Sekian ajelah sesi suai kenal kita ini ya.. Amacam dah kenal mak dara serba sedikit ada rasa pening pening tak? Ada rasa loya loya tak hehehe harap harap angin meroyan Mak Dara tidak terjangkkit pada ahli KSRS yang lain ye hehehehehe.. Untuk Puan Bee majulah KSRS untuk negara hehehe cayalah Puan Bee hehe