Friday, July 1, 2011

Mak lagi Nervous Dari anak..

Ok sayang sayang semua.. Mak dah nak gerak ni.. Nak membawa anak mak, Adza Danina Kirana untuk rakankan suaranya untuk iklan Colgate... Mak tengok si Nina ni relaxxxx aje.. Masa practise pun asyik sengih memanjang.. Yang Mak ni hati dok dup dap dup dap menunggu detik pukul 8 malam nanti untuk Nina memulakan sesi rakaman... Waaaaaa Mak lagi nervous dari anak nampaknya ni hehehe... Doa2kan semoga anak mak dapat buat yang terbaik ye.... fuhhhhhh bismillahhirahmannirahhim...


Blog Nina 
Kisah Mizz Nina Kirana

GEGAR BLOG JULAI 2011

Santai Bersama BEN ASHAARI

Jom join Gegar blog Julai BA.. Follow aje syarat2 di bawah ye..

  1. Buat satu entri khas.. DONE
  2. Letak header BEN ASHAARI.COM DONE
  3. Tajuk : GEGAR BLOG JULAI 2011 dan linkkan ke entri ini ..DONE
  4. Tulis apa saja yang mana aku boleh jadikan soalan pada contest akan datang nanti..
    Tulis ape ye.. Ok Mak Dara seorang penulis skrip drama dan telah menulis hampir 63 buah drama yang telah disiarkan di kaca TV hehe
  5. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ..DONE

    Nak join slik klik di SINI ye =)

Semoga Blog Tidak Goblog Hari ini

Mudah mudahan Blog Spot tidak menjadi GOBLOG hari ni... Semalam punyalah susah nak menghampdet blog... Mak Dara sorang ajeke yang kena atau korang juga mengalami benda yang sama?



Kalau jadi goblog juga mehhh sumer kita gi layan angry bird lagi bagussss kekekekeke

Bila somi outstation.. Isteri...

Hari ni suami Mak Dara akan berangkat ke Pulau Pinang bersama abang Zaidi Omar.. (Yup pelakon tu hehe) mereka ke Penang untuk menjalankan Bengkel Asas Penulisan Skrip TV dan Filem . Tenaga pengajar bagi bengkel ini adalah suami Mak dan juga abang Zaidi dan dianjurkan oleh FINAS... Suami mak akan outstation selama tiga hari.. maka bila Bila somi outstation.. Isteri... Isteri pegi shoping..?? 

Ishh Idok sama sekali.. Minggu ni memang mak busy.. Walaupun tanpa somi tapi mak kena pergi menolong kakak ipar mak yang nak membuat majlis pertunangan anak sulungnya Shasha.. mak bersama ipar duai yang lain akan buat hantaran dan pelamin sehinggalah tiba di hari pertunangan itu berlangsung Ahad kelak.. Bukan itu saja.. Sambil sambil tu mak kena siapkan skrip drama bersiri yang dah lama tertunggak tu.. Bukan tu saja.. Di samping tu juga Mak dan adik beradik mak kena siapkan 3 hamper yang telah ditempah oleh pelanggan kami yang juga kena dihantar pada hari ahad nanti... waaaa mak aiiiii.. Ohhhhh lupa malam ni Mak kena temankan anak mak si Nina untuk merakamkan lagu untuk iklan colgate di Damansara.. perghhhhh 3 hari ni kompom le mak tak sempat nak update blog.. uwaaaaaaa.. boleh pinjam tangan korang tak.. mak tak cukup tangan ni hehehe