Friday, July 15, 2011

Video TOP BLOGGER OF THE YEAR..

Selamat petang .. Ok petang petang ni sambil makan cokodok yang sedap lagi mabeles ni mak nak sharekan video yang mak capture di Digi WWWOW Award haritu. Kali ini video untuk TOP BLOGGER OF THE YEAR.. Pada yang nak tengok bagaimana suasana di malam anugerah tu boleh le sama sama layanzz ye...

TOP BLOGGER OF THE YEAR WINNER

Teruja jugak mak bila nama blog Ben Ashaari.Com dan blog Smile.. Smile.. Smile milik Mia disebut.. Itu antara blog idola dan blog peberet mak tu hehe..Dan pememang bagi kategori Top Blogger Of The Year ini jatuh kepada blog INIANWARHADI.. Oklah tu kan sekurang kurangnya blog blog peberet mak tu turut menjadi finalis top 6 dalam kategori tu..Bukan mudah untuk menjadi top 6 dalam kategori yang paling panass ni tau.. Pada Mia dan Adik Ben Ashaari tahniah kerana tersenarai dalam top 6 dalam kategari yang sungguh hebat itu..Tabik spring untuk Sifu Ben Ashaari dan Mia.. Untuk adik Anwar Hadi.. Tahniah dan congrats dik =)


klik di bawah untuk melihat video kategori yang lain
 # Video Pemenang DiGi WWWOW TOP MAKAN MAKAN
# Video Pemenang DiGi WWWOW Top Kay Poh Award

Selamat Harijadi Buat Adik Terunaku

Salam Jumaat kepada rakan rakan sekalian..Hari ini pada tarikh 15hb Julai.. Mak Dara ada nak buat satu entry special sikit.. Dedikasi untuk adik teruna Mak Dara yang single lagi singlet itu iaitu Adza Edie Izwan.. Dengan ucapan..

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
YOU LIVES NEAR THE ZOO
CLOSE TO MONKEY AND KANGGAROO
AND YOU SMELL LIKE THEM TOO
hehehehe Happy 25th Birthday Edie.. Luvss ya lil bro



Mak Dara & Adza Edie


gambar family Mak Dara
dari kiri Adza Nasya Emie(bongsu), Adza Rinawati (no4) Adza Adzriyati (sulung)
Adenan Arshad(ayah), Zaleha Darus(ibu) Adza Irdawati aka mak dara (no 2)
Adza Tutyrianti (no3) & Adza Adza Edie Izwan ( no5)

SELAMAT HARI JADI yang ke 25 kepada adikku Adza Edie Izwan dengan ucapan cepat cepat le dapat awek dan bawak balik menantu kat mak ye hehe.. Lap you my lil bro.. Hadiah yg teramat beshhh menantimu!!!!!!!!

SPAM DI PAGI HARI

Bukak aje blog pagi ni terus terlihat ada ini..


Wahhh spam di pagi hari oleh anonymous.. permulaan hari yang menarik =)