Sunday, July 17, 2011

Adik yang di dara? Dara gemuk ? Dara Blogger?

Adik yang di dara? Dara gemuk ? Dara Blogger??? Apa kes...


Adoyaiii... macam macam yang dicarik dalam blog Mak ni ye.. Mentang mentang le nama blog Mak ni Mak Dara habis semua pasal dara di cariknya.. Yang tak berapa bestt tu yg nombor dua tu.. gemuk tu.. terasa mak tau hahahahaha adess..

Dah masuk bulan keenam untuk Mak Dara

Haa.. Mungkin ada yang baca tajuk di atas kompom ingat Mak ni mengandung atau berisi lagi.. Yelah dah 4 orang anak dah macam kilang je ghopenye kata makcik makcik Mak Dara yang suka menyakat haha.. Tapi hakikatnyanya Mak Dara tidak le mengandung atau berisi namun cuma berisi lemak dan kolesterol aje haha Ok sebenarnya...hari ni 17 Julai 2011 maka genaplah 6 bulan blog BICARA MAK DARA!!


HAPPY BUFFDAY BLOGKU YANG TERCINTAN CINTUN muahh

Di sini Mak Dara nak ambik kesempatan nak ucapkan ribuan terima kasih terutama pada hubby Mak Dara yang banyak mengongkong errr salah menyokong penglibatan Mak Dara dalam dunia blog ni.. Bersabar bila sejak dua menjak ni Mak Dara lebih melayan blog dari dia hahahaha.. Just kidding ahaks.. Pada anak anak Mak Dara yang selalu berebut menggunakan laptop untuk main games..

Dan terutama kepada AJK MESYUARAT TINGKAP MAK DARA!!!!!!! Terima kasih sebab selalu support blog picisan Mak Dara ni .. Sayangggggg semuaaaa.. sambil muncungkan mulut dan kembungkan pipi kasi nampak kiut sikit hahahaha