Tuesday, July 26, 2011

Biar Rahsia....

Sendiri tulis skrip.. sendiri boleh lupa bila drama ditayangkan di TV adoyaii hehehe.. Ok Malam ni tak nak lepaskan tengok drama BIAR RAHSIA yang Mak Dara tulis skripnya yang akan ditayangkan di RTM1 pukul 9 malam ni (sekarang).. Dah episod ke 20 lebih dah rupanya.. sayangnya sebab banyak dah episod yang Mak Dara terlepas hehehehe

Drama bersiri ni akan keudara dari setiap hari Isnin hingga hari Selasa. So kalau uols free free tu sudi sudilah layanz yer =)


Nama nama watak dalam cerita ni habis mak dara pakai nama anak anak, adik beradik dan nama kawan kawan Mak Dara di FB nama adik Lulu pun ada.. Terbaru Mak Dara masukkan nama blogger Ben Ashaari, Rose, dan Isteri Encik Bard dalam drama terbaru Mak Dara.. Mungkin lepas ni Mak Dara masukkan lebih banyak nama blogger dalam drama Mak Dara yang akan datang.. Insyaallah =)

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Santai Bersama BEN ASHAARI

Jom kita bertukar suka sama suka? tukar apa? tukar link blog bukan tukar periuk belanga ataupun tupperware ye anak anak heehehe... Dulu Mak Dara dah pernah join segmen begini dan da letakkan satu senarai link dr beberapa blogger yang sudi menukar link bersama Mak.. Kini tiba masanya untuk Mak refresh kembali list list itu..

Kepada bakal blogger yang mau bertukar link dengan Mak jangan segan segan ye.. Mak ni peramah tak makan orang.. Mak ni cuma makan cekodok aje heehe.. Jom kita bertukar link jommm....

NEK NAK khas untuk anda yang belum mengantok..

Salam dan selamat pagi anak anak sekalian hehe.. Ok jika anda membaca entry Mak Dara pada tika dan saat ini makanya anda belum lagi mengantuk .. Maka jika tak mengantok.. Sudilah kiranya menonton drama bersiri NEK NAK hasil skrip oleh Mak Dara dan somi mak yang akan ditayangkan di ASTRO RIA kejap lagi dalam pukul 2:30 pagi..


Drama ni antara skrip yang paling mencabar pernah Mak buat.. Mencabar kerana apa? Kerana terdapat dua kali ada "yang datang melawat" mak semasa menulis.. siap lalu lalang lagi belakang mak.. Sejak dari itu Mak tak menulis skrip drama ni lepas saja waktu magrib.. Bukan mak aje yang terkena.. Krew krew dan pelakon di set penggambaran juga menerima "lawatan".. Huiisshhh masa tulis ni pun dah meremang bulu roma.. errr takmo cerita lebih lebih... Kalau sudi tonton lah ye... Selamat menontonnnnnn....