Wednesday, July 27, 2011

WORDLESS WEDNESDAY # 8


"FOTO ANJING"!!! Hanginnnnn satu badan Mak Dara dibuatnya...

Adoi... dah le letih letih buat skrip drama pastu terkejor kejor siapkan tempahan hamper tiba tiba bukak facebook dan mak terbaca ini di ruang komen foto Mak tu...


dfoto anjinkkk????? Mak ai... walaupun mak kurang le paham bahasa Indonesia tapi mak rasa maksud yang ditulis oleh minah yang berasal dari Medan Indonesia ni adalah "foto anjing"... Terus menyirapppppp darah mak dibuatnya... Apa motif minah ni sebenarnya.. Nak kata ada masalah dengan Mak.. tak.. sebab Mak baru je approve friend request dia.. Ada teman Mak Dara cakap kemungkinan ini adalah fake profile . 

Masyaallah.. Mengucap panjang Mak dibuatnya... Somi Mak telefon dan suruh Mak jangan cepat melatah dulu dan suruh Mak bertenang dan meminta penjelasan dari si minah ni.. Tapi sampai sekarang tak menjawab.. Takpe Mak malas nak melayan orang orang spesis seperti ini.. Biarlah dia dengan sikap kurang sopannya semoga satu hari nanti Allah swt bukakan pintu hatinya untuk berubah mudah mudahan...

I SUKA BLOG YOU.. YOU SUKA BLOG I..

Salam dan selamat pagi.. Entry kilat dari Mak Dara di tengah hari ini ya anak anak.. Mak Dara nak bentangkan senarai blogger blogger yang berjaya memikat hati Mak Dara untuk dimasukkan ke dalam blog list di Blog Mak Dara ni.. Ecece.. skema je ayat Mak ni kan haha.. Sebenarnya Mak Dara telah masukkan semua nama blogger yang telah tinggalkan link mereka di entry " BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU" semalam.... Tiada pilih kasih.. tiada berat sebelah.. Semua yang sudi menukar link dengan Mak Dara trelah Mak Dara masukkan dalam bloglist Mak Dara.. Nak tengok siapakah mereka... jomm...


Terima kasih kepada yang sudi bertukar link dengan Mak Dara.. Semoga anda semua dapat menahan dengan Mak Dara yang kadang kadang meroyan ini hahaha... Selamat berkenalan.. Selamat berbloging dan Salam satu Malaysia... =)