Saturday, August 6, 2011

Saya Teringin nak Berbuka Puasa Dengan Blogger Ini..

Salam dan selamat berpuasa semua.. Ok entah kenapa pulak hari ni Mak Dara satu idea nak buat satu babak(segmen).. babak Saya Teringin nak Berbuka Puasa Dengan Blogger Ini..nak join mudah aje..


1) Buat satu entry bertajuk "Saya Teringin nak Berbuka Puasa Dengan Blogger Ini.."

2) Tepek header Mak di atas dan linkkan ke blog ini..

3) jawab soalan soalan yang tertera dibawah
a) namakan blogger yang ingin anda berbuka puasa bersama sama 
b) Kenapa anda ingin berbuka puasa bersama blogger ini? 

4) Tepekkan gambar blogger itu =)

5) Dah selesai hantarkan link url anda di komen box di bawah ye

Haaa senang je kan.. Hmmm tak sabar nak tengok siapakah blogger yang menjadi pilihan anda sekiranya anda berpeluang untuk berbuka puasa bersama mereka...


Nak buat skrip ke hamper.. hamper ke skrip..?

Alahaiiii.. Konpius dibuatnya Mak malam ni.. Syukur alhamdullilah business Hamper Mak bersama adik Mak berjalan dengan lancar dan mendapat tempahan order yang tak putus dan dalam pada masa yang sama Mak menerima offer untuk menulis skrip drama berepisod dan juga offer untuk menulis skrip filem serammm... Waduhhhhhh konpius Mak nak memilihnya...nak buat skrip ke hamper.. hamper ke skrip.. skrip ke hamper.. uwaaaa konpiusss...



Haaa tengok anak bongsu Mak si Adza Isabella pun dah naik pening bila tengok Mama dia pening pening lalat ni hahaha... Hmmmmm kena buat keputusan dengan secepat mungkin... Syukur ya Allah swt keatas kurniaan dan rezekimu ini.. Amin...