Sunday, August 7, 2011

Berbuka Puasa Bersama Keluarga.. Ohhh Nikmatnya...

Salam kepada semua rakan rakan dan teman semuanya.. Tengah buat apa tu.. Mak Dara baru aje pulang berbuka puasa bersama keluaga Mak Dara di Concord Hotel Shah Alam sebentar tadi.. Fuhhh riuh rendah dibuatnya bila sesekali berkumpul adik kakak mak anak suami ipar dan anak anak buah... hehehe.. Ni antara gambor yang sempat diambik semasa berbuka siang tadi..

gambor Mak bersama somi hehe

semua tengah ambik buffet hehe

orang sibuk nak buka puasa anak2 sibuk nak belon dr clown haha

dah kenyang selepas berbuka posa

dari kiri adik Mak Adza rina, Mak Dara, Adza Tuty dan didepan Ibunda tercinta

sebahagian dari rombongan mak Dara hehehe

Mak Dara, somi dan anak anak kami =)

dah selesai berbuka puasa..

Haaa kompom anda boleh imaginekan bertapa riuhnya keadaan disitu dengan kehadiran kami anak beranak kan hehehe.. tapi nikmatnya bila dapat berkumpul dan berbuka bersama keluarga.. pricelessssss... =)




JOM TAYANG BAJU RAYA..!!


Terima kasih kepada blogger Rafinamimi TAHAP SERATOS kerana sudi jemput mak Dara untuk join segmen terbarunya SEGMEN : JOM TAYANG BAJU RAYA..!! Kebetulan pulak Mak Dara pun telah adakan segmen yang lebih kurang begini pada minggu lepas iaitu segmen Ni Lah Baju Raya Saya Tahun Lepas.. TJadi Mak pun tak nak ketinggalan untuk menayang baju raya Mak.. Tapi baju raya pada tahun ni Mak belum sempat beli lagi dek kerana sibuk dengan business hamper raya mak dan juga dek kerana sibuk nak siapkan skrip filem seram Mak tu.. Maka mak nak tayang baju raya Mak pada tahun lepas ajelah ye..


Haaa itulah baju raya Mak Dara sekeluarga pada tahun lepas tema warna gold dan hitam .. Baju raya ni Mak Dara beli semasa Mak dan somi mak shopping raya di Bandung pada bulan puasa yang lepas.. Fuhhh memang Mak Dara takkan ke Bandung ataupun Jakarta lagi pada waktu puasa.. Tahu kenapa? kerana keadaan amat sesakkkkkkkkkkkkkkk!!! huhu Jalan jemm dimana mana.. Machet kata orang indon.. Tapi alhamdullilah amat berpuas hati le dengan pembelian baju raya pada tahun lepas..

Itu jelah serba sedikit cerita disebalik baju raya Mak Dara sekeluarga.. Pada sesiapa yang nak join segmen ni sila klik di SINI ye =)

Dah Rank Nombor Satu!!!

Wahhhh gembiranya Mak Dara bila dapat mesej dari blogger Mia Liana sebentar tadi... Katanya logo yang dihantar untuk pertandingan logo MRT My Rapid Transit kini berada di rank... SATU!! PERTAMA!! FIRST!! haaaa Mak Dara tumpang gembira di atas kejayaan Mia itu..

Mak Dara dan Mia @ DiGi WWWOW AWARD =)

Jadi mari kita sama sama support Mia dengan vote untuknya supaya dia kekal di rank pertama hingga keakhirnya sekaligus memenangi pertandingan ini.. Anda hanya perlu vote sekali sahaja.. Cara caranya seperti dibawah ya..


Cara-caranya :
2. Buka Emel dari My Rapid Transit dan klik link URL pengesahan pendaftaran.
4. Buka URL Logo di http://www.mrtcontest.com/?p=14873 dan klik "Vote"
5.Jika berjaya, "Vote" akan menjadi "Voted"

Keputusan Semasa :
Calon Consolation Prize

Mak Dara ingin ucapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi undi dan pada yang bakal mengundi untuk Mia.. Marilah kita support sesama blogger ya.. Untuk Mia.. All the best dik and good luck.. Akak harap mia menang hadiah utama tu insyaallah...