Saturday, August 13, 2011

ALfatihah Untuk Nenenda Saudaraku...

Salam kepada semua rakan blogger.. Mak Dara nak maklumkan bahawa Nenek saudara Mak Dara telah menghembuskan nafasnya yang terakhir di hospital Bangsar pagi tadi . Nenek saudara Mak Dara tu Mak panggilnya dengan nama Tok Yam.. Terkejut dan sedih tatkala mendapat berita ini ..

Entry ringkas dari Mak Dara hari ni.. Mak Dara gtg... Innalillahiwainnalilahiraji'un​ .. Semoga roh nenek saudaraku dicucuri rahmat dan diletakkan dikalangan orang orang yang beriman.. AL fatihah...


Ade ke Blogger yang Update Entry Time Bersahur?

Haaaa cepat cepat waktu sahur dah nak habis.. Hmmmm Mak Dara tertanya tanya juga ada tak di kalangan blogger yang update entry time time sahur macam ni.. Rupa rupanya memang adaaaaaaaa.... Nak tahu siapakah antara blogger blogger yang update entry pada waktu sahur/subuh?

Mereka adalah Blogger Bangku Kosong dengan entrynya [Video] Lisa Surihani Jemput Berhari Raya . Blogger femes emes Adik Ben Ashaari pun update beberapa entry di waktu subuh hening ini dan entrynya ialah Wanita dirawat doktor lelaki? & Sesuatu yang amat aku kecewa melibatkan blogger baru .. Dan Blogger Mak Dara juga dengan entry  Ade ke Blogger yang Update Entry Time Bersahur? ni hehehe

Wahhhh memang bestlah update entry di pagi hari ni tenang je terasa.. Esok Mak nak cuba update entry waktu berbuka pulak.. Tapi rasanya kompom tak boleh sebab pasti tak boleh fokus antara blog dan air sirap ais.. blog atau nasi tomato ayam masak pedas, blog atau murtabak panas hehe..

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK