Saturday, August 20, 2011

PAUTAN KASIH REBBECA

salam dan selamat berpuasa kepada semua teman blogger.. haaaa tengah buat apa tu? jangan jeling lama lama sangat juadah atas meja tu kak Kiah, Kak bedah karang tergoda kan.. Moh Mak Dara nak ajak anda semua menonton drama PAUTAN KASIH REBBECA yang sedang ditayangkan di RTM1 sekarang ni.. Skrip drama drama ini adalah hasil dari adik bongsu Mak Dara iaitu Adza Nasya Emie.. Dan diterbitkan oleh teman mak dara iaitu Puan Zay Jurey dan syarikat miliknya iaitu  wide Angle Film Production Sdn Bhd   Seorang producer hebat dari Sabah =)


Ok tak dapat nak tulis banyak banyak cerita ni dah nak dekat habis kejap lagi.. Karang nanti kita sambung balik ye.. Jom tengok jommmmm =)

BLOG PILIHAN SAYA IALAH

Santai Bersama BEN ASHAARI

Haaaa segmen adik Ben dah pun bermulaaaaaa... meh meh jom lihat blog manakah yang menjadi pilihan Mak Dara..

BLOG # 1
Buta+Pekak+Bisu=CINTA

BLOG # 2
** YaNa YassiN **

BLOG # 3
Paris de\

BLOG # 4
A piece of me

BLOG # 5
Kancil 8349

BLOG # 6
belog cik bell mata bulat

BLOG # 7
\

BLOG # 8

BLOG # 9
!! Salam Ukhwahfillah !!

BLOG # 10
aisyahjalil

Haaaa memang best best pilihan BLOG mak dara ini.. tak percaya bolehle pegi terjah ramai ramai ye..

Dah Beli Baju Raya?

Salam dan selamat berpuasa semua.. Hmmmm raya dah nak dekat ni.. Dah beli baju raya? Berapa pasanag? Warna apa? Mak belom uhuk uhuk uhuk.. Memang sibuk sangat sejak kebelakangan ni membuatkan mak belum lagi membuat apa apa persediaan untuk menyambut hari raya.. Mak sibuk dengan business hamper raya dan somi Mak sedang sibuk untuk siapkan sebuah skrip filem untuk datin Sri Tiara.. Jadinya dari kuih, langsir ke baju.. semua belum ada lagi hhuhuhuhu...

Create your slide on CamSlide.com
Ni gambor baju raya tahun lepas huhu

Ohhh tak boleh jadi ni.. Esok Mak kena juga ajak somi mak pegi beli persiapan untuk raya nanti betul tak..

Terima Kasih CINTA

Syukur alhamdullilah.. Blog BICARA MAK DARA bersiaran selama 7 bulan 3 hari. Bertambah bersyukur apabila hari ini blog Mak Dara ni menerima AJK MESYUARAT TINGKAP MAK DARA yang ke 1500!!

Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada CINTA kerana sudi menjadi follower Mak Dara yang ke 1500!! 

Dan tidak dilupakan kepada semua Ahli AJK MESYUARAT TINGKAP MAK DARA kesemuanya. Setiap seorang dari anda adalah amat amat bererti dan amatttt bermakna bagi Mak Dara. Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada setiap sorang dari anda yang tidak putus putus terus mensupport blog picisan Mak Dara ini....

BEN ASHAARI NAK BLOG DENGAN SEGERA

Santai Bersama BEN ASHAARI

  Haaa...Sambil sambil jahit langsir, buat kuih raya tu kak jah, kak bedah moh le join segmen BA dihujung minggu ni .. klik di SINI untuk menjuinkan diri ye..

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK