Tuesday, September 6, 2011

Radio Era nak cuba masuk Malaysia Book Of Record !

Wahhhhh cayalah RADIO ERA.. Teruja Mak bila dapat tahu yang ERA akan cuba memasuki Buku rekod Malaysia.. Era akan mengadakan “Rombongan Menjelajah Terjauh oleh Sesebuah Stesen Radio”


mbor.jpg

Perjalanan tersebut akan mula menjelajah ke 11 buah negeri dan melalui 2 buah wilayah persekutuan serta berkunjung ke seberapa banyak buah rumah yang boleh. Dengar cerita mereka akan memulakan misi mereka itu pada hari Sabtu dan Ahad ini.. Wahhhhh pasti meriah punyalah..  Selamat berjaya diucapkan kepada pasukan Riuh Raya ERAthon dan semoga cubaan ini akan menjadi kenyataan lantas dapat mencipta sebuah rekod Malaysia yang baru! 

Nak tahu lebih lanjut klik di SINI ye

First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia


Assalammualaikum semua rakan blogger yang dikasihi.. Ok hari ni sebelum Mak Dara mulakan kerja Mak dara nak ambil kesempatan untuk join satu GA hebak dari seorang blogger hebakk iaitu Tengku Nizam.. Moh kita tengok syarat syaratnya..

CARA PENYERTAAN

Caranya cukup mudah ,
1. Join group Rakan Blogger Klik1Malaysia di facebook (wajib)
SIAP

2. Korang digalakkan untuk ping (daftar) blog korang di website Klik1Malaysia (tiada paksaan)
SIAP

3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia"
SIAP

4. Letak Gambar di atas di dalam entri korang,
SIAP

5. Dan bagitahu hadiah yang korang teringin nak menang .
Kalau boleh Mak Dara nak menangi hadiah Pakej Photoshot 50 keping gambar bernilai RM 150 tajaan abang photography Fad Ali ataupun hadiah Doodle yang comel tajaan Cik Asfz .. Tapi sebenarnya kalau dapat hadiah apa sekalipun Mak syukur.. hehe

6. Tag kawan kalau sudi . (tak wajib)
Mak Nak tag MeggiBoy aka Adza Danial Haiqal

Yang paling penting korang letak banner group di bawah ni kat sidebar blog korang (wajib)

SIAP

Ok.. Rasanya dah cukup syarat syaratnya.. wish me luck ya ... Mak amat amat menggalakkan kepada semua rakan blogger untuk join GA ni sebab apa.. SEBAB ADA 79 BUAH HADIAH BAKAL DIMENANGI.. perghhh lumayan tu.. insyaallah kalau ada rezeki kompom lekat satu hadiah untuk kita hehe insyaallah hehe.. pada yang nak join klik di SINI ye..

CUTI PERGI KERJA DATANG

Yaaa..... Sakan benor beraya kan.. Hari hari bukak mata makan ketupat lemang sampai naik lemau badan dan hari ni tamat lah riwayat bagi yang bernama cuti sebab hari ni Mak kena mula balik business Hamper family Mak tu...

Mak perlu siapkan tempahan sebanyak 189 buah hamper berlaianan saiz dan harga dan perlu disiapkan dalam masa 5 hari... Huaaaaa mau patah riuk pinggang Mak nanti ni hehe.. Jadi ada sesiapa yang nak tolong mak? Pinjamkan tangan boleh.. Lepas 5 hari dan bila dah settle semua tempahan hamper mak pulangkan lah balik.. boleh?? hehehehe

Alang alang dah ada kat sini apakata mencuci mata sekali boleh.. Moh tengok hamper terbaru dari ADZA HAMPERS & COOKIES . iaitu HAMPER LIMITED EDITION UPIN IPIN