Saturday, September 17, 2011

Dah Masuk 8 bulan.. Syukur Alhamdullilah

Haa.. Mungkin ada yang baca tajuk di atas kompom ingat Mak ni mengandung atau berisi lagi.. Yelah dah 4 orang anak dah macam kilang je ghopenye kata makcik makcik Mak Dara yang suka menyakat haha.. Tapi hakikatnyanya Mak Dara tidak le mengandung atau berisi namun cuma berisi lemak dan kolesterol aje haha Ok sebenarnya...hari ni 17 September 2011 maka genaplah 8 bulan blog BICARA MAK DARA!! 

HAPPY BUFFDAY BLOGKU YANG TERCINTAN CINTUN muahh

Di sini Mak Dara nak ambik kesempatan nak ucapkan ribuan terima kasih terutama pada hubby Mak Dara yang banyak mengongkong errr salah menyokong penglibatan Mak Dara dalam dunia blog ni.. Bersabar bila  sejak dua menjak ni Mak Dara lebih melayan blog dari dia hahahaha.. Just kidding ahaks.. Pada anak anak Mak Dara yang selalu berebut menggunakan laptop untuk main games..

Dan terutama kepada AJK MESYUARAT TINGKAP MAK DARA!!!!!!! Terima kasih sebab selalu support blog picisan Mak Dara ni .. Sayangggggg semuaaaa.. sambil muncungkan mulut dan kembungkan pipi kasi nampak kiut sikit hahahaha

Ramai Unfollow Blog Semalam..

Mula mula tak perasan.. Tiba tiba anak Mak Dara si Meggi Boy yang perasan dulu.. Perasan apa? perasan hensem.. bukannnn hehehe.. Perasan yang ramai unfollow blog Mak Dara semalam dan terus dia bagitahu pada mak.. Erkkkk tersentap jugak le mak dibuatnya.. Kenapa? Apakah yang Mak Dara dah buat? Hmmm pikir punya pikir punya pikir akhirnya mak dara dah tahu jawapannya kenapa mereka tak sudi nak follow blog Mak lagi... semuanya kerana entry INI...


Waduhhhh terkejut jugak Mak.. kenapalah sampai ada yang nak terasa.. Salah ka apa yang mak tulis.. Jika salah dan telah menyinggung mana mana pihak Mak mohon maaf.. Namun di sini Mak nak tekankan bahawa entry mak itu tidak bersifat menyindir atau apa apa yang berkaitan dengan negatif. Mak menulis apa yang Mak rasa dan tengok.. Rasanya mungkin mereka hanya membaca tajuk entry tersebut aje. Tapi kalau diorang meluangkan sedikit lagi masa dan baca isi entry yang ringkas tu mungkin mereka akan faham maksud mak tu... Tapi tak apalah.. Itu hak masing masing kan....

Pada yang masih sudi follow dan menjadi Ahli Mesyuarat Tingkap Mak tu.. Mak ucapkan jutaan terima kasih pada anda.. Korang memang sempoiii dan terbaekkkk... Sayanggg korang.. Lepas ni nak buat entry pasal bulan dan bintang takpun pasal burung ajelah huhuhuu

Jom Layan Video Sebelum Tido..

As Salam.. Semua dah tido ke? Errr kalau yang dah tido menjawap soalan mak ni haru jugak kan hehe.. Ok lah bagi yang belum rasa nak tido apakata layan dulu video yang mak buat ni.. Haaa memang mak sekarang suka edit video sendiri.. Sejak gunakan tool One True Media memang senang nak bikin video sendiri.. Yelah dulu dulu ada jugak teringin nak jadi model video klip tapi nan adoooo maka mak pun buat le video sendiri hehe.. So sila lah layanzzz jika sudi ye.. Video ini dedikasi kepada insan yang amat mak sayang dan cintai...


Happy Birthday Adza Danial Haiqal & Adza Danina Kirana!!!