Saturday, September 24, 2011

Para Blogger.. Jom bikin filem pendek

BLOGGER.. Pada yang tak tahu dan tak kenal dan tak masuk dalam dunia blog ini ingat para blogger ni dudok depan lappy dan terus ketuk ketuk keyboard dan publish aje ke.. Oh no no no...bukan semudah itu.. bagi mak blogger semuanya orang kreatif.. Ingat senang ke nak update sesuatu entry.. Semuanya kena ada kreativiti.. Macam mana nak tarik perhatian orang untuk membaca entry yang kita tulis itu. Bagaimana nak menarikkan lagi setiap cerita dalam setiap entry itu. Bagaimana mahu orang terus kagum dengan blog kita.. Haaa itu antara ciri ciri yang boleh diguna pakai untuk membuat filem pendek juga.. Filem pendek pun memerlukan kreativiti, jalan cerita yang menarik dan perlu mengagumkan para penonton..

Sekarang ni kita lihat banyak filem filem ditayangkan dipawagam seperti filem LIBAS yang akan ditayangkan di pawagam pada 29hb september ni ( hehe nak interprame jgk filem Libas ni kan hehe) .. Itu filem yang berskala besar.. Apa kata kita mulakan dengan yang kecil kecilan dulu.. Filem pendek.. Haa pada yang berminat nak bikin dan menerbitkan filem pendek.. Jangan lepaskan peluang untuk menyertai bengkel Bengkel Penerbitan Filem Pendek akan bermula pada bulan Oktober. Pelajari teknik menerbitkan filem pendek dalam masa dua hari


Untuk keterangan lanjut sila klik di SINI  atau terus daftar nama anda di info@klisfestival.com segera kerana tempat adalah TERHAD.

Tinggal 2 hari je lagi!!

As Salam kepada semua teman.. Hmmm tinggal 2 hari saja lagi.. 2 hari saja lagi sebelum semua dibawah di ambil orang!!!


Tempat Pertama:
5 Tiket Wayang Libas bersama sehelai T Shirt Libas







Tempat Kedua:
4 Tiket Wayang Libas bersama sehelai T Shirt Libas



Tempat Ketiga: 
3 Tiket Wayang Libas bersama sehelai T Shirt Libas



Tempat Keempat:
1 tiket wayang Libas


Tempat Kelima:
1 tiket wayang Libas


Tempat Keenam:
1 tiket wayang Libas


Inilah hadiah hadiah yang menarik yang bakal dimenangi oleh peserta yang menyertai Contest - JOM MENONTON FILEM LIBAS.. Semua hadiah di atas adalah tajaan syarikat MDAG Sdn Bhd iaitu syarikat yang menerbitkan filem Libas tu.. Jom join sekarang kerana tarikh tutup contest ini ialah pada 26hb September ini.. iaitu 2 hari saja lagi.. 

Mari kita meLIBASSSSSS.... 


Penaja Utama