Tuesday, October 4, 2011

GIVEAWAY " ANUAR ZAIN vs SITI NURHALIZA"


As Salam... Malam ni Mak Dara nak menyertai GA dari blogger hebat Eqbal Zack.. Ini merupakan kali ketiga Mak dara menyertai GA dan contest yang telah diadakan oleh Eqbal Zack ini.. Kali ni Mak Dara tak nak lepaskan peluang untuk menyertainya kerana hadiah yang ditawarkan amatlah lumayan iaitu CD terbaru Dato Siti Nurhaliza dan juga cd terbaru Anuar Zain.. Fuhhh kedua dua itu adalah idola Mak Dara tu... Kalau dapat salah satu kompom tersenyum mak berminggu minggu..  Mak Dara mahu lain sikit dari yang lain maka Mak menyertai GA ini dengan mempersembahkan video yang Mak buat dan edit sendiri.. mempersembahkan Video Giveaway Anuar Zain VS Dato Siti by Mak Dara....



Emmm ok tak video mak ni hehe..Terima kasih kepada Eqbal Zack kerana telah mengadakan GA yang sungguh menarik ini.. Kepada sesiapa yang nak menyertai GA ini sila klik di SINI ya..

Jasmine Slalu Hepi pengganti Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara.. Lagi kes Hina Islam

Mungkin ramai dah tahu tapi mak baru aje dapat tahu tadi.. Masyaallah terkejut mak bila dapat tahu tentang page Jasmine Slalu Hepi ni.. Motifnya sama juga dengan  Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara tu.. Menghina ISLAM.. astagfirllahhalazim




Mak Dara menulis entry ini sebagai tanda membantah dan tidak setuju apabila ISLAM dipermainkan oleh manusia manusia macam mereka berdua ni.. Adakah motif page itu dibuka bagi menaikkan lagi kemarahan umat Islam.. Kalau ya memang amat berkesan.. Melihat komen yang beribu ribu di setiap post wanita itu menggambarkan betapa ramai yang benci dan membantah apa yang ditulis oleh perempuan ini..

Memang macam macam perkataan xxx yang terpacul di mulut mak ni bila membaca setiap yang dipostkan tu.. Siapa yang baca pasti akan hangin dengan perempuan tu..  tapi bila mak fikir fikirkan kembali mak rasa tak perlulah kita mengeluarkan kata kata kesat yang hanya akan mengurangkan pahala kepada kita. trust me.. it's not worth it!! she's not worth it!! Ini semua sudah pastinya kerja musuh musuh Islam. Sesungguhnya syaitan syaitan takkan putus putus untuk terus menyesatkan kita.. Dan sesungguhnya musuh musuh Islam takkan berhenti dari memburuk dan memesongkan umat Islam dari ajaran islam kerana meraka tahu bahawa Islam itu agama yang benar dan satu satunya yang diterima oleh ALLAH swt.. 

Maafkan Saya Puan Kutu dan Cik Bambam

Adessssss Mak Dara nak minta maaf kepada Puan Kutu dan Cik Bambam iaitu pemenang kepada contest JOM MENONTON LIBAS yang Mak Dara anjurkan pada minggu lepas kerana hadiah contest belum lagi diterima mereka... Cik Bambam belum menerima hadiahnya kerana Mak baru saja menerima detail penuh dan alamatnya.. Puan kutu pula belum menerima hadiahnya kerana ini...


Yup.. hadiah yang mak dah poskan pada Puan Kutu telah dihantar balik kepada Mak Dara sebentar tadi.. Terkejut juga bila terima balik sampul ni.. Bila ditanya kenapa dihantar balik.. katanya pos laju ni hanya hantar dokumen sahaja.. Tapi kata mak.. mak hantar hampir 5 pos laju mcm ini kenapa yang lain boleh dihantar dan kenapa ini dihantar balik.. Menggeleng aje kepala posmen tu.. Adess geramm dibuatnya.. Dah la tak hantar sampul yang mak hantar tu tapi dikembalikan dengan keadaan yang menyakitkan mata mak.. Tengok habis keronyok sampul sampai terkoyak dibahagian atas tu.. geramm betul mak..

Pada Puan Kutu dan Cik Bambam maaf sekiranya belum menerima hadiah ini ya.. Mak akan cuba poskan secepat mungkin hadiah hadiah ni ya... 

BLOG PILIHAN HARI INI..

As Salam.. Mulai pagi ni Mak Dara nak adakan satu entry iaitu BLOG PILIHAN MAK DARA HARI INI.. dan hari ni Mak memilih blog TAO TAU AJER .. Dan RSS blog ini akan Mak letakkan di atas sinun blog Mak Dara tu (bawah header blog)..

Macam mana Mak memilih blog pilihan mak tu? Macam macam cara maybe blog yang baru mak follow, maybe dari follower terbaru mak , mungkin juga dari pengomen yang sering komen di blog mak atau pun yang tinggalkan jejak dalam kotak jerit mak tu... Masa tak pulak mak tetapkan berapa lama sesuatu RSS blog tu akan menginap di blog mak ni.. Mungkin sehingga mak terjumpa blog pilihan yang terbaru lah kot.. 

Jadi inilah BLOG yang menjadi pilihan Mak Dara untuk hari ini iaitu Blog TAO TAU AJER... Jom terjahhhhhh ramai ramai ke blognya.. 

! TAO TAU AJER