Wednesday, October 5, 2011

Entry Jiwang... Selamat Ulangtahun Kelahiran Sayangku

Hari ini 5hb Oktober 2011 maka genaplah 43 tahun usia somi Mak Dara Martias Ali... Jurang usia antara Mak dan Somi adalah 9 tahun.. Maka bila somi mak 43 maka Mak 34 tahun lah kan.. perghhh macam main main terbalik terbalik pulak nombor tu hehe..

Selama 14 tahun Mak Dara mendirikan rumah tangga dengan lelaki yang bernama martias ini syukur alhamdullilah.. Mak rasa mak telah bertemu dengan separuh lagi jiwa mak.. Tapi pastilah ada ribut dan badai dalam bahtera namun alhamdullilah masih dapat bertahan sehingga kini.. Sedangkan lidah lagi dibuat sup inikan pulak suami isteri kan hehe..

Kejap lagi mak nak keluar cari hadiah dan cake dan nak plan untuk sambutan birthday somi mak ni.. Jadi berehat sebentar dr dunia tenet tenet semua ni... 

To my husband Martias Ali.. You means the world to me.. You brings me happiness you brings the light in my life.. You are my heart and soul.. Im yours forever insyaallah.. Selamat ulang tahun kelahiranmu sayangku.. Luvsss you soo much...


BLOGGER PILIHAN HARI INI

Hari hari Mak dara akan memilih seorang atau lebih blogger blogger sebagai BLOEGGER PILIHAN MAK DARA.. Blogger pilihan Mak dara boleh jadi dari blog yang Mak baru follow atau follower baru blog Mak Dara atau pengomen terbanyak di blog mak ni atau pun blog yang mak tertarik semasa aktiviti blogwalking mahupun yang tinggalkan jejak dalam kottak jerit mak ini.. Dan antara mereka Mak dara akan memilih sebuah blog dan akan letakkan RSS blog mereka di blog Mak Dara sehinggalah muncul blogger pilihan terbaru Mak dara =)

BLOGGER PILIHAN MAK DARA hari ini ialah..





Jom terjahhhhhhh =)