Friday, October 7, 2011

Mak Dara Pemenang untuk GA Eqbal Zack

Macam tak percaya... memang tak percaya.. Banyak kali gak Mak Dara tenyeh tenteh mata yang tak gatal ni.. Fuhhhhh ya memang benar apa yang ku lihat itu... Mak Dara adalah antara dua pemenang utama bagi GA GIVEAWAY " ANUAR ZAIN vs SITI NURHALIZA" yang telah dianjurkan oleh blogger hebat yang amat Mak Dara kagum dan hormati iaitu Eqbal Zack..


Mak Dara bakal menerima hadiah sebuah CD album terbaru Dato Siti Nurhaliza.. Walawei... Memang Mak suka dengar lagu inggeris Dato Siti tu tak sangka pulak boleh dapat CD tu betul betul.. Oh macam mimpi.. Mula mak rasa macam nak nyanyi lagi.. Percayalah.. hahaha.. Tahniah juga kepada adik SITI SUHANAH aka SITI NENAO kerana telah memenangi CD Anuar zain.. =)

Jutaan terima kasih kepada Eqbal kerana telah memilih saya sebagai salah seorang pemenang bagi Giveaway you yang hebat ini... From the bottom of my heart.. Thank you...

Bagi yang nak tahu apalah yang Mak Dara dah buat untuk menyertai CA ini agaknya ye.. Sebenarnya Mak Dara mahu lain sikit dari yang lain.. Jadi Mak Dara join GA ni dengan mempertaruhkan video yang mak dara buat khas untuk GA ini.. Kalau sudi tengok lah yer...


clik butang play untuk menonton


BLOG PILIHAN HARI INI.. (7hb Okt. 2011)

BLOG PILIHAN Mak dara Hari Ini ialah..

impianku dalam mimpiku

Yaa Blog Impianku Dalam Mimpiku milik adik Top ini adalah blogger pilihan mak dara hari ini. Kenapa Mak Dara memilih blog beliau kerana Top selalu memberi sokongan dan support yang tidak terhingga kepada blog mak ini.. Setiap entry yang mak buat pasti Top akan datang memberi komen dan pendapatnya.. Memang antara rakan blogger yang mak hargai dan hormati..Kepada Adik Top terima kasih atas sokongan yang adik berikan tu.. Really appreciate it..Akak dah letakkan RSS adik semalam di blog akak =)
Blog Cik Direktor juga menjadi pilihan Mak Dara hari ini kerana telah menjadi ahli mesyuarat tingkap Mak Dara yang ke 1600 hehehe terima kasih ye dik Akak letakkan RSS adik di blog akak ni ya..


Jom terjah ke blog Top ni ramai ramai.. Klik disini untuk ke blognya http://topimagine.blogspot.com/ 

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK