Saturday, October 8, 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca


Dalam kesibukkan Mak Dara mengendalikan segmen Mak Dara iaitu segmen Saya Seorang Silent Reader. Tapi Saya Suka Baca Blog Awak namun  Mak Dara tidak mahu ketinggalan dalam menyertai segmen teman blogger Mak Dara iaitu Hasrul Hassan iaitu segmen Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca.

Blogger Hasrul Hassan memang antara blogger yang amat Mak Dara kagumi dan hormati boleh dikatakan jika Mak dara ada kemusykilan mengenai dunia blog sudah pastinya Mak dara akan mendapat pandangan dan pendapat beliau.. Blog beliau sungguh berinformatif dan Mak Dara berbangga kerana pernah bertukar RSS bersama blognya untuk satu jangka waktu yang agak panjang tidak lama dulu..  Ok apa kata kita lihat apa yang perlu dilakukan untuk menyertai segmen ini ya..

  • Buat satu entri bertajuk: Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca . DONE 
  • Letak banner blog ini dalam entri tersebut dan link ke entri blog ini.DONE 
  • Tuliskan dalam entri tersebut, Nama Blog, Nama Blogger, Tahun mula Berblog dan akhir sekali jumlah follower blog anda semasa join segmen ini.
Nama Blog: BICARA MAK DARA
Nama Blogger: ADZA IRDAWATI 
Tahun Mula Berblog: 17hb Januari 2011
Jumlah follower sekarang : 1606
  • Dah siap? Tinggalkan link entri anda tu di ruangan komen.DONE 
Mak Dara amat amat menggalakkan untuk anda semua sertai segmen dari blogger hebat ini dan semoga kita dapat ramaikan follower dan Dapatkan pembaca untuk blog kita. Klik SINI untuk sertainya ya.

p/s: kalau anda seorang SILENT READER bolehlah sertai segmen Mak Dara dan klik di SINI ya.. Wahh sempat promote segmen sendiri lagi hehe

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK