Thursday, October 20, 2011

Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!

Mak Aih ! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

As Salam... Malam ni Mak Dara nak menyertai contest dari blogger Eazy Izzuddin . Mak Dara tak nak lepaskan peluang untuk menyertainya kerana hadiah yang ditawarkan amatlah lumayan Kalau dapat salah satu kompom tersenyum mak berminggu minggu.. Mak Dara mahu lain sikit dari yang lain maka Mak menyertai GA ini dengan mempersembahkan video yang Mak buat dan edit sendiri.. mempersembahkan Video Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!


Emmm ok tak video mak ni hehe.. Dan akhir sekali mak dara ingin mempertaruhkan gambar ini sebagai mengikuti salah satu syarat untuk Contest ini.


Emmm ok tak video mak ni hehe..Terima kasih kepada Eazy Izzuddin kerana telah mengadakan GA yang sungguh menarik ini.. Kepada sesiapa yang nak menyertai GA ini sila klik di SINI ya..

Dan Akhir sekali Mak Dara nak tag 2 blogger iaitu Meggi Boy dan Super Ibu. Terima kasih kepada Eazy Izzuddin kerana telah mengadakan GA yang sungguh menarik ini.. Kepada sesiapa yang nak menyertai GA ini sila klik di SINI ya..



Mari jadikan cerita anda diterbitkan ke Drama dan Filem














As Salam.. Pagi ni Mak Dara nak ajak anda menjual.. Haaa sebab semalam somi Mak dara Martias Ali dah pun Ajak penonton jual idea dan dah dikeluarkan tentang artikel itu di Harian Metro semalam hehe.. Jual apa? Jangan risau tak perlu susah susah jual pakaian ke, jual makanan ke jual produk pelansingan ke.. Err part produk pelansingan kalau ada yang baekk tu boleh jual kat mak Dara ye hehe.. Ok sebenarnya MENJUAL IDEA CERITA untuk drama mahupun filem..

Penerbit TV dan Filem sedang mencari-cari idea-idea baru untuk di terbitkan... Mungkin idea tersebut ada di kotak fikiran anda. Jangan biarkan idea dan fantasi itu hilang dari ingatan anda. Sesungguhnya ia mungin akan mengubah hidup anda kelak. Sertailah MCPITCH pada 17hb November 2011 bertempat di FINAS jalan Hulu Kelang dari jam 9pagi-6 petang bersempena dengan Festival Fiem Malaysia ke 24. TERBUKA KEPADA SEMUA TAK KIRA USIA, BANGSA DAN KETURUNAN....

di MCPITCH semua penerbit TV dan Filem termasuk stesen penyiar akan berkumpul untuk menerima idea dari orangramai bagi tujuan penerbitan. Jika anda mempunyai idea untuk membuat cerita anda boleh datang dan sertai acara ini Jika anda ingin menjadi pelakon, anda boleh print profile anda dan serahkan pada penerbit TV di situ. Hanya 1 hari sahaja dalam setahun acara ini berlangsung... ingat 17hb Nov. 2011.. Untuk keterangan lanjut sila klik di link ini ya https://www.facebook.com/pages/Malaysia-Creative-Pitch/262559553784558
Malaysia Creative Pitch