Wednesday, November 2, 2011

Somi Mak Dara Martias Ali @ Berita Astro Ria

Wahhh teruja Mak Dara bila tengah tonton berita du Astro Ria sebentar tadi.. Tengah dok tengok berita dengan anak anak tiba tiba anak mak menjerit Papa! Papa!! Terkejut juga mak sebab somi mak pada saat itu tengah meeting di Morib Sepang. Tiba tiba bila Mak Dara tengok jari yang ditunjuk oleh anak mak.. Oh Mak gayah.. Memang betul le dia nampak papa dia.. di dalam berita Astro Ria hehehe

somi Mak Dara Martias Ali Penolong Pengarah Festival Filem ke 24
Somi Mak Dara telah diinterview oleh pemberita Astro Awani mengenai MC PITCH yang akan berlangsung tak lama lagi ... Apa apapun Mak Dara doakan semoga acara MC PITCH berlangsung dengan jayanya.


Bila Mak Dara Bertemu Dengan Cik Epal

Fuhhhh siapa tak kenal dengan blogger hebak Cik Epal kan.. Mak Dara dah lama follow blognya.. Bagi Mak Dara Cik Epal ni amat sincere dalam penulisannya itu antara sebab mak dara dan puluhan ribu lagi sering menunggu setiap entry terbaru darinya..

Mak Dara pernah bertemu dengan Cik Epal pada acara DIGI WWWOW AWARD tak lama dulu tapi Mak Dara segan nak tegur Cik Epal masa tu.. Cuma Mak Dara sembat bertemu dengan Adik Ben, Azila, Mia Liana dan beberapa lagi blogger yang lain.. Namun pada malam acara yang dianjurkan oleh Nuffnang dan Astro iaitu Ke Astro B.yond IPTV Hollywood and Celebrities Night . Mak Dara perasan akan kehadiran Cik Epal. Fuh memang cantik dan Ayu lagi.. Dan kali ni Mak nekad untuk menegurnya..


OH MAK GAYAH!!.. memang sweet sangat Cik Epal ni.. Tak sombong langsung hokey... Masa mak tegur dia siap dia ingat lagi yang dia pun pernah jumpa Mak Dara di malam anugerah DiGi WWWOW tu.. Tapi tak perasan dengan Mak pada malam acara nuffnang tu.. Ye lah Mak malam tu datang dengan "penampilan baru" hehe.. Asal dia ingat lagi dengan nama Mak tu pun dah happy oiiii hehehe..


dari kiri Mak Dara, Yana Yassin dan Cik Epal.. 
wahhh citarasakita sama kan hehe

Memang cantikkkk sangat penampilan Cik Epal malam tu.. Stylo!! I like... Terima kasih kepada Cik Epal kerana sudi layanzzz meraban Mak Dara malam tu.. Nasib baik angin meroyan mak tak datang malam tu kalau tak lagi parah dia nak layanz hehe.. Apa apapun thank you and stay gorgeous always Cik Epal =)


THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK