Tuesday, November 8, 2011

Kegiatan Paranormal Di Blog Mak Dara

Pagi pagi ni buka lappy seperti biasa bukak Facebook.. buka Blog dan aktiviti terbaru bukak page dRbuku hehehe.. Tetiba Mak Dara perasan satu kejadian aneh.. kejadian paranormal di Blog Mak Dara ni... Haaaa jangan ingat kejadian paranormal hanya berlaku di dalam hutan.. di rumah tinggal.. di tepi jalanraya aje ye.. di blog pun berlaku juga.. Mak dara siap print skrin lagi kejadian paranormal yang telah berlaku di blog Mak Dara ini.. Jap kasi upload.. 


Haaaa nampak tak kejadian paranormal yang Mak Dara katakan tu? Tak nampak? Aisey yang berwarna merah tuuuuuuu... Ya angka 25 tu!! Memang aneh memang tak normal sebab jarang jarang kadang kadang je kejadian macam ni berlaku susah untuk mendapat kunjungan sebegitu di blog picisan Mak Dara ni hehehe.. Tapi bila pikir pikir balik macam mana boleh jadi begitu last last Mak Dara dapat klue nya...



Sahhh kompommm.. Semua pembaca datang dari blog anak buah Mak iaitu Elia... Dengan entrynya Karipap Karipap Cinta Untul Si Dia hehe

Mak Dara dan anak2 buah mak Elia dan Erin =)

Moh le baca entry beliau ramai ramai @ http://jejariruncing.blogspot.com/2011/11/karipap-karipap-cinta-buat-si-dia.html... Untuk Ya, Erin dan Kak Girl si Isabella ni asyik dok mintak karipap pulak sekarang ni... tolonggg hahahah